Amit a fényzselékről tudni érdemes

A műköröm építése során fontos, hogy a végeredmény egyszerre legyen szép és tartós is. Minőségi munkát pedig csak akkor tud kiadni a kezéből egy műkörmös, ha a kézügyessége, a tudása és a tapasztalata mellett a megfelelő anyagokkal dolgozik.

Mi a fényzselé?

A fényzselé egy többfunkciós anyag. Egyrészt megvédi a szép körömfelületet az esetleges karcolásoktól, másrészt pedig védelmet nyújt a kopással és elszíneződéssel szemben.

A fényzselék kiválasztásánál fontos szempont a kezelhetőség, ami közepes sűrűséget jelent. Ez ugyanis lehetővé teszi annak egy rétegben történő felvitelét, mégpedig elfolyás nélkül.

A fényzselé funkciója és használata

Legegyszerűbben úgy lehet megfogalmazni, hogy a fényzselé arra szolgál, hogy a műköröm zselé általa minél tartósabb és erősebb legyen. Amellett azonban, hogy a körmöket szebbé varázsolja, segít lefixálni a különféle körömdíszítéseket.

A fényzselét mindig az utolsó réteg felvitele után kell alkalmazni. Elég belőle egyetlen réteg, ugyanis akkor lesz a köröm igazán szép. A felkenését követően azonban azonnal meg kell köttetni. Ez UV lámpa alatt nagyjából 2-3 percet vesz igénybe csupán, LED lámpa alatt viszont még ennyit se. Abban az esetben elegendő körülbelül 1-2 perc, és a zselé már meg is köt.

A fényzselé csak szakszerű lereszeléssel távolítható el, felvinni pedig csak akkor szabad már, amikor a körmök megfelelően elő vannak készítve.

Termékpaletta

A StudioFlash kínálatában szereplő fényzselék mindegyike megfelel a fentebb említett minőségi elvárásoknak. Különféle típusú termékek (fixálásmentes és fixálós, extra fényes, nagy szilárdságú, oldható, …) is kaphatóak, így biztosan mindenki megtalálja azt a fajtájú fényzselét, amellyel szívesen dolgozik.

Az egyik termék a Moyra ecsetes, fixálásmentes fényzseléje, amely egy 2-3 perc alatt, UV fényre kötő zselé. Fixálást nem igényel, rendkívül magasfényű, a felvitelt követően jól elterül a körmökön, a felülete pedig nem ragad. Előnye, hogy porcelánra és zselére egyaránt használható. Rendkívül tartós fedést biztosít.

moyra fényzselé a Studioflash kínálatában

A kínálatban szereplő másik ecsetes, szintén fixálásmentes fényzselé már nem csak UV lámpa, hanem LED fény alatt is képes megkötni. Ez egy lágy állagú zselé, amelynek használata révén a körmök igazán ragyogóak lesznek. Ugyanúgy, mint a másik termék, ez is alkalmas zselé és porcelán borítására is.

Ezenkívül kapható még egy Top Coat Matt nevű termék, amely egy optimális sűrűségű, bármilyen alapszínen alkalmazható, matt fedőlakk a Celeb Nails-től. Használata rendkívül egyszerű, LED és UV fény alatt is képes megkötni. Ráadásul mindössze egy perc alatt. Használatával a köröm egy igazán tartós, extra kemény és tökéletesen matt védőréteget kap.

Nézz szét a StudioFlash webáruházában, ahol minden terméket megtalálsz, amire egy tökéletes műköröm felviteléhez szükséged lehet.

Támogatói tartalom, azt nem a vipcast készítette. (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés