Biztosítsd kerti géped hatékony működését minőségi olajokkal (x)

A magas minőségű motorolajok és lánckenő olajok segítségével Te is szakszerűen gondoskodhatsz az alkatrészek megfelelő működéséről. Célszerű az alkatrészek számára rendszeresen friss olajat szolgáltatni, hogy hosszú távon is ellássák a feladataikat. Ismerd meg az olajok legfontosabb tulajdonságait, és készülj fel időben a kerti munkák szezonjára! (x)

Miért fontos az olaj rendszeres cseréje kerti gépek esetében is?

Az olajok cseréje elengedhetetlen a kerti gépekben található motorok ideális módon történő működtetéséhez. A motorolajok például abban segítenek, hogy a fontos alkatrészek kenése és hűtése egyaránt megfelelő legyen. Megakadályozzák a motorban lévő alkatrészek súrlódását, amely súlyos kopást és károsodást eredményezhet. Az alkatrészek helytelen működése akár javíthatatlan károkat is okozhat, ezért évente akár 1-2 alkalommal is fontos lehet a csere elvégzése.

Agrooroszi olaj

Gyakori olajcsere nélkül sajnos rövid idő alatt eltömődhetnek a szűrők és a fontos alkatrészek. Ha a fáradt olaj már nem képes biztosítani a mechanikus elemek gördülékeny mozgását, akkor a kerti gép teljesítménye jelentősen visszaesik. Súlyosabb esetekben már a motor beindítása sem valósítható meg. Érdemes tehát időben gondoskodni az olajcseréről, hogy készüléked még hosszú éveken át megbízható szolgálatot nyújtson. Ha garantáltan ideális működési körülmények között szeretnél a kerti gépeddel dolgozni, tekintsd meg az Agrooroszinál kapható minőségi olajokat!

Miért célszerű kizárólag megbízható olajokkal dolgozni?

A megbízható gyártók által forgalmazott olajok akár több évvel is meghosszabbítják a kerti gépek működését. A motor minden gép lelke, ezért ajánlott kiemelt figyelmet fordítani a működésére. Minden munkavégzési szezon végén érdemes a fáradt olajat leengedni, és új olajjal felkészülni a tavaszra.

A prémium olajok folyamatosan védőanyaggal kenik a motor kritikus alkatrészeit. A speciális védőanyagoknak köszönhetően megóvhatod a kerti gépeidben található motorokat. A szennyeződések lerakódását csak a nagy hatékonyságú motorolajok képesek megakadályozni.

Az ideális hűtésben szintén a magas minőségű olajok nyújtanak tökéletes segítséget. Működés közben a motor különböző alkatrészei nagymértékben melegednek a terhelés hatására. A motorolaj hűtése szempontjából is kifejezetten fontos, hogy a kerti gép nehogy túl magas hőmérsékletet érjen el.

Érdemes tehát még idejében beszerezni a kerti gépeid számára megfelelő olajat, hogy az ideális teljesítményt és a hosszú távú működést egyaránt biztosítsd. A fáradt olajat mindenképpen távolítsd el a gépeidből, és minél hamarabb pótold megbízható, friss olajjal!

Hirdetői tartalom, azt nem a vipcast készítette! (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés