Ha rajtunk múlna, ezekkel kínálnánk Batmant, Jokert, Macskanőt és Kétarcot (x)

Mindig klassz dolog eljátszani az ötlettel, hogy a híres filmbéli karakterekhez vajon milyen italt tudnánk elképzelni, illetve ha találkoznánk velük egy bárban, akkor mégis mire hívnánk meg őket.

Ezúttal Batmant, Jokert, Macskanőt és Kétarcot vettük górcső alá, és a rájuk jellemző stílushoz és személyiséghez igyekeztünk szeszesitalt találni. Te személy szerint milyen italt tudnál hozzájuk elképzelni? (x)

„Batman, iszol velem egy Aviation gint?”

Bruce Wayne egy gyermekkori traumát követően a bűnüldözésnek szentelte az életét, de egyáltalán nem mondhatnánk, hogy Batmanként könnyű volna a dolga. Míg éjnek évadján önmagát nem kímélve űzi és hajtja a bűnözőket, addig nappal a sokak által irigyelt kőgazdag playboy életét éli.

Nem kérdés tehát, hogy egy vagánysággal és stílusérzékkel jócskán megáldott figura könnyen igent mondana, ha egy pohárnyi aromákban bővelkedő gint löknénk elé a bárpulton.

Nem kérdés, hogy Jokerhez a Jim Beam Devil’s Cut passzolhatna leginkább

Azt nem merjük állítani, hogy Jokerrel is bátran leülnénk italozni. Elvégre ki tudja, hogy mikor tenne el minket is láb alól csak úgy, a vicc kedvéért. Viszont ha már egy ilyen ördögi karakternek kellene szeszes italt ajánlani, akkor a Jim Beam Devil’s Cutra esne a választásunk.

Karakteres italról beszélünk ugyanis, amit a szokásosnál tovább érlelnek egészen addig, amíg a magáévá nem teszi a bourbon whiskey jellegzetes ízét. Aztán pedig csavarnak még egyet a sztorin, és 6 éves bourbonnel keverik. Persze félő, hogy ez a nem gyenge elegy Jokerből ismét a gonosz énjét hozná elő.

idrinks

Tuti, hogy Macskanőt egy Chivas Regalra hívnánk meg a bárpultnál ülve

Egy vadítóan dögös ex-atléta, aki teljesen rabjává vált a pompás ékszereknek, és ezen vágyát kiélve renszeresen ki is fosztja az ékszerüzleteket. Nem kérdés, hogy a fény és a csillogás a lételemének számít, egyúttal a stílusérzéke is kifogástalan.

Minden bizonnyal igenlő válasszal felelne tehát az invitálásunkra, mert egy vagány és dögös tolvaj egyszerűen nem utasíthat el ilyen gáláns meghívást.

Kétarcnak egy jó Lagavulin Distiller’s Edition Whiskyt szánnánk

Szegény Kétarc nehezen jut dűlőre helyes és helytelen cselekedetek kapcsán, ezért sokszor pénzfeldobásra bízza a döntést életről vagy halálról. Bruce Wayne egykori jóbarátja bizony nem épp a legszebb életutat járja be, és egy ennyire kettős személyiséggel rendelkező személyhez nem is tudunk mást elképzelni, mint a hasonlóan kettős Lagavulin Distiller’s Edition Whiskyt.

Persze abban csak reménykedni tudnánk, hogy egy-egy pohár ital mellett Kétarcból inkább a pozitív emlékek derengenének fel a múltból, és egy időre parkolópályára helyezné a gyilkolászást.

Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette. (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés