Mire jó egy fotó poszter?

Kellene valami dísz az iroda unalmas és szürke falára? Valami, amivel személyesebbé teheted az asztalod feletti üres területet? Tervezz fotó posztert! (x)

A nagy élmény nagyban kell

Ha egy igazán nagy élményt szeretnél a faladra, de snassz egy kis képkeretben a többféle fotó, akkor válaszd a fotó posztert, aminek az elkészítése rendkívül egyszerű. Nem is kell mást tenned, mint kiválasztani egy vagy több, számodra kedves képet, amit szívesen nézegetnél a továbbiakban. A párizsi Eiffel-torony és te az előterében? Igazán mutatós, ugyanúgy, mint egy izgalmas tűzhányó.

Nagy könnyebbség, ha már tudod, hogy milyen dekorációra vágysz, mivel akkor nincs más dolgod, mint feltölteni a képeket a tervezőfelületre és kiválasztani, hogy milyen módon készüljenek el. Hiszen a Sooters kínálatában nem csak a digitális fotókidolgozás játszik, mint opció, hanem a poszterkészítés is tökéletesen elegáns és minden igényt kielégítő eredményt hoz.

fotóposzter

Sőt, ha mindez nem lenne elég, akkor a fenti cégnél nem csak poszter készítésére van lehetőség, de akár többrészes fali dekorációt is rendelhetsz. Ezek az igazán különleges darabok, mert nem egy sablon alapján, egy átlagos képből készülnek, hanem a te általad megadott képből. Ettől válik igazán személyessé és szerethetővé, így nem csoda, hogy örömmel tekintesz majd rá a legzordabb hétfő reggeleken is.

Akár otthoni dekor is lehet

Ez a dekoráció akár otthoni körülmények között is megállja a helyét, hiszen a poszter készülhet egy nagy vagy több kis képből is. Igazi maradandó élmény, és persze ajándéknak is kitűnő. Ha pedig nem tökéletes a méretarány, akkor sincs vész, hiszen a poszter készítésekor történő ingyenes képkorrekció során természetesen erre is sor kerül. Ezen kívül még számíthatunk kijavított színekre, fehéregyensúlyra és élességre. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor a tökéletes minőség érdekében a színek élethűvé tétele is megtörténik, ami a bőrszínen és a szemekben is megnyilvánul.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy mindez a szépség hogyan és mennyi idő alatt jut el hozzád. Általában a személyes átvétel vagy a posta igénybevétele lesz a jó megoldás, ami maximum 3-4 munkanapot tesz ki.

Soknak tűnik? Akkor válaszd az SOS szolgáltatást, aminek hála akár 3 órán belül kész lehet az, amit szeretnél.

Akár magadnak, akár ajándékba rendeled, biztosan nem foghatsz mellé egy dekoratív fotó poszterrel vagy éppen többpaneles fali dekorációval, hiszen csodaszép és minőségi munkát kapsz. Ha pedig úgy gondolod, hogy valami még hiányzik, akkor akár egy takaros keretet is választhatsz a megrendelt poszteredhez.

Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette. (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés