A hősök mindennapjai

A mesehősök világa napjainkra nagyon kiszélesedett, nagyjából minden nap születik egy új karakter. (x)

Persze az ifjúság név szerint ismeri mindegyiket, mi meg csak a fejünket kapkodjuk. Hála az égnek, a poszterek világa már kifutott. Ezzel elkerültük azt, hogy ez a sok színes arc, különböző méretű, összevissza helyekre ragasztgatott sárguló, gyűrődő papírokról nézzenek ránk vissza. A mesefigurák mellett azért ne felejtkezzünk meg a filmhősökről sem.

Modern faliképek

A poszterek szerepét a vászonképek vették át. Ezek a festővászonra nyomtatott, digitális felvételek alapján készült dekorációs megoldások, melyeket mindenki magának választ ki. A vászonkép bármelyik korosztálynak ideális megoldás. A gyerekek imádni fogják a kedvenc karakterüket az ágyuk felett, ahogy őrzi álmukat.

De vannak olyan hősök, akik még az idősebb korosztályt is meg tudják szólítani. Akár mint nappali dekoráció is elképzelhető. A lehetőségek száma szinte végtelen, az emberi fantázia ezen a területen is szinte határtalan.

Témaválasztás

A mesehősök és filmsztárok sokaságában a legnehezebb dolog a választás. Megszűrni a több száz közül egy karaktert. Az se baj, ha végül több szereplő marad. A montázs vagy kollázs technikának köszönhetően akár több szereplő is megférhet egy képen. Sőt, ha két hőssel dolgozunk, elhelyezhetjük az egyiket a szoba jobb, a másikat a bal falára is.

A gyermekek rajzai is kiváló témaként szolgálnak egy faliképhez. A sok-sok rajzot vagy festményt érdemes megőrizni nem sérülékeny verzióban is. Mert igenis vannak tehetséges gyerekek, és az ő képzőművészeti alkotásaik is kiváló alapjai egy egyedi fali dekorációnak.

Vászonkép elkészítése

Ha a választás már sikerült, akkor túl vagy a nehezén. A készítést természetesen az erre szakosodott műhelyek elvégzik neked. Mégis jó, ha tisztában vagy a vászonképpel, vászonfotóval kapcsolatban mindennel. Kulisszatitkokat árulunk el neked, melyek megismerésével a vászonfotó ismereteid szélesedni fognak, és a legjobb döntést fogod meghozni az évekre választandó fali dekorációddal kapcsolatban. Modern, mutatós megoldások. Rendkívül strapabíróak, semmiféle emberre vagy környezetre ártalmas vegyszert nem tartalmaznak. Sőt, költözések során simán a hónod alá csaphatod és magaddal viheted ezeket is az új otthonodba.

A latex technológiával felületkezelt képeknek nem árt a játék repülővel való ütközés, a szilveszteri bulin kifröccsenő pezsgő, de a takarítónő által túlzásba vitt fertőtlenítő használata sem. Otthonod díszeként fog fényleni az évek múlásával is. A mesehősök mellett a designon és a szerethetőségen keresztül vezet az út a tökéletes fali dekorációhoz. Remek grafikák és ötletek vannak az interneten, amelyek csak még tovább nehezítik a választást. De megéri időt és energiát áldozni rá, hogy Te is egy vászonképpel lehess gazdagabb.

Hirdetői tartalom (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés