Merész mennyezeti lámpák bevállalósaknak

A modern lakások mennyezeti lámpái következnek.

Még abban az esetben is, ha szeretjük a hagyományokat, és egy klasszikus házban, otthonban élünk, akkor is adhatunk egy érdekes, trendi irányvonalat a hagyományos otthonunknak. A mennyezeti lámpákból ma már óriási a választék, megannyi forma, trend, stílus képviselteti magát a piacon, nem beszélve, az egyedi és különleges darabokról, és akkor még a mennyezeti lámpák anyagáról és színéről nem is volt szó. Mutatunk néhány érdekes mennyezeti lámpát, amelyek egy kissé különleges, futurisztikus világba röpíthetnek bennünket. (x)

Gömb alakú mennyezeti lámpa

Ez a gömb alakú lámpa, vagy csillár, szálcsiszolt rézkorongokból van összeállítva, amely egy kicsit merész választás, mégis kellemes hangulatot csempészhet a nappalinkba. Első ránézésre, egy DIY, CD lemezekből összerakott mennyezeti lámpának tűnik ez a világítótest, pedig nagyon is egy kidolgozott, mestermunkáról van szó.

Gömb alakú mennyezeti lámpa

Kézzel készített műalkotás

Ez a darab, már valóban kézzel készített remekmű, még ha csak alapos vizsgálódás után tűnik csak annak. A mennyezeti lámpa anyaga fém és kristály, illetve halogén izzók szolgáltatják a fényforrást. Ezt a mennyezeti lámpa talán a nappalinak adhat egy különleges hangulatot, de a merészebbek, akár a hálószobában is felfüggeszthetik.

Kézzel készített műalkotás

Mennyezeti lámpa, fémgyűrűkből

A jövőt idéző, sci-fi filmekben lehet hasonló mennyezeti lámpával találkozni, de már arra is van lehetőségünk, hogy egy ilyen nem mindennapi darabbal térjünk haza. Első ránézésre úgy tűnik, mintha egy műhelyben gyorsan összetákolt darabról lenne szó, pedig ez is egy dizájnos csillár, és csiszolt, metszett, krómgyűrűkből van felépítve, kialakítva.

Mennyezeti lámpa, fémgyűrűkből

Esőcsepp kristályokkal díszített lámpa

Amennyiben alaposan szemrevételezzük ezt a lámpát, talán nem a jövő jut eszünkbe róla, mégis kicsit olyan fantasy hangulata van. Ez a mennyezeti lámpa, üveggömb kristályokból készült. A fénye tompítható, illetve dimmer kapcsolóval ellátott. Az anyaga javarészt csiszolt üveg.

Esőcsepp kristályokkal díszített lámpa

Geometriai alakzatot formáló csillár

Ez a csillár elsősorban a nagy belső terű lakásokba illik. A geometriai alakzatot formáló csillár olyan benyomást kelt, mintha éppen az űrből szállt volna alá, ennek ellenére, nagyon elegáns, kifinomult hatást kelt.

Geometriai alakzatot formáló csillár

Romantikus virágos lámpa

Romantikus virágos lámpa

Erre a mennyezeti LED lámpára tekintve, egyből romantikus hangulatunk támadhat. Ezt a modern stílusú lámpát, a Globo álmodta meg. A másodlagos anyaga, tükör és az elsődleges színe, ezüst. A lámpatest teljesítménye 15 W LED modul. A modern lámpatest elsősorban az étkezőbe, nappaliba illik. Ha ilyen, vagy hasonló mennyezeti lámpa érdekel, akkor keresgess kedvedre, míg meg nem találod a lakás stílusához leginkább passzolót.

A cikk támogatói tartalom, azt nem a vipcast készítette.

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés