A futárszolgálatok ajánlatai Franciaországba való kézbesítéskor

Sokáig csak postán keresztül volt lehetőségünk külföldre, például Franciaországba csomagot küldeni, de ez nemcsak hosszadalmas volt, hanem rendkívül körülményes is. Ma már azonban néhány munkanapon belül célt érhet csomagunk, anélkül, hogy akár a lakásunkat is elhagynánk! Nézzük az egyes futárszolgálatok ajánlatait!  (x)

Csomagfeladás Franciaországba, akár a fotelből intézve

A háztól házig szolgáltatás lényege, hogy a futár a lakásunknál veszi fel a kézbesítendő csomagot, majd azt a címzetthez elszállítja. Nincs sorban állás, nincs hosszas ügyintézési folyamat, csak azért, mert Franciaországba küldünk csomagot.

Néhány perc alatt elintézhetjük a futár megrendelését, később pedig a csomagkövető funkciónak köszönhetően nyomon is követhetjük a küldeményt útját.

Eiffel-torony, Párizs, Franciaország
Eiffel-torony, Párizs, Franciaország

Az egyes futárszolgálatok ajánlatai

Franciaországba Magyarországról a DPD, a GLS és a TNT futárszolgálat szállít, ezek a cégek a Csomagnet.hu-val is partneri kapcsolatban állnak. Nézzük, hogy milyen határidővel szállítanak és mit vállalnak az egyes futárcégek!

Mit vállal a GLS?

A GLS megbízható és biztonságos szolgáltatást nyújt, számos országba szállítanak. A küldemény felvételét követően 3-5 napon belül megérkezhet a csomagunk Franciaországba.

A DPD ajánlata

A GLS-hez hasonlóan a DPD-nél is 3-5 nap a tranzitidő. A fizetés is biztonságos, a fuvardíj kiegyenlíthető bankkártyás vagy banki átutalásos fizetési móddal, nincsenek rejtett költségek, a DPD is háztól házig szállít.

Ha bővebb információt szeretnél megtudni Európa egyik legnépszerűbb futárszolgálatáról, keresd fel a Csomagnet.hu weboldalát, itt minden szükséges információ egy helyen megvan.

Ha fontos a gyorsaság – TNT!

Amennyiben üzleti vagy családi okokból fontos a gyorsaság, és hajlandóak vagyunk mélyebben is a zsebünkbe nyúlni, akár egy munkanapon belül is eljuttathatjuk a csomagunkat Franciaországba. A TNT Express szolgáltatásának ugyanis ez a lényege: a csomag felvételét követő egy munkanapon belül kézbesítik a feladott csomagot több mint 200 országba, köztük Franciaországba is.

Hogyan válasszunk futárszolgálatot?

A választásnál segítséget nyújthat a Csomagnet.hu online kalkulátora, itt ugyanis a csomag paramétereit megadva azonnal megtudhatjuk, hogy az egyes cégek milyen áron vállalják a kézbesítést, tehát az árakat pillanatok alatt összehasonlíthatjuk. Ha pedig választottunk, szintén néhány másodperc alatt meg is rendelhetjük a futárt, aki ha felvette a csomagot, eljuttatja azt egészen Franciaországig!

Hirdetői tartalom, azt nem a vipcast készítette. (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés