Éveken át tartó tündöklés a lemosható vászonképekkel (x)

A vászonképek közül ma már nagyon sokfélével találkozhatunk. Ezek nem csupán külsejükben, formájukban és megjelenésükben különböznek, de minőségük és elkészítésük technológiája sem egyforma. Ha valóban utánajárunk és gondot fordítunk a megfelelő vászonkép kiválasztására, akkor biztosak lehetünk benne, hogy éveken át ékesíteni fogja otthonunkat.

A vászonképek sajátossága

A divatjamúlt képkeretes fényképek helyett sokkal keresettebbek ma már a vászonképek. Ennek oka, hogy valóban modernek, elegánsak és rengeteg variáció közül válogathatunk. A legnépszerűbbek a többrészes, a mozaik- és a montázsképek, amelyek nem csupán egyféle megoldást kínálnak, hanem lehetőségünk van annyiféle megoldás közül választani, amennyit csak el tudunk képzelni. Tehát egyszerűen csak el kell képzelnünk és a szakemberek segítségével megterveznünk álmaink képét, amely hamarosan a mi otthonunkat is díszítheti.

Azonban cseppet sem mindegy, hogy milyen vászonképet választunk, hiszen az is nagyon fontos, hogy ne csak 1-2 évig, hanem akár 10 éven keresztül is ugyanolyan pompában tündököljön. Éppen ezért jó, ha tisztában vagyunk néhány jellemzővel, amelyek meghatározzák ezen képek minőségét. Az első szempont maga a vászon. A vászon esetében fontos, hogy ne törjön és ne nyúljon. A nyomat pedig élénk és éles legyen, gazdag színekkel, hiszen csak így nyújthat élethű megjelenést. Valamint nagyon fontos a vakráma minősége is, ugyanis ez teszi lehetővé a falra való akasztását. Ezért érdemes olyan anyagot választani, amely rendkívül tartós és időtálló.

De emellett egyre inkább elterjedtek a lemosható vászonképek is, amelyek igazi különlegességnek számítanak, és rendkívül praktikusak is. Amennyiben kíváncsi vagy a lemosható vászonképekre, nézz körül a vaszonkep.hu oldalán!

vászonkép

Lemosható és környezetbarát vászonképek

A vászonképek esetében tehát van lehetőség arra, hogy a vászon lemosható legyen, ami számos előnnyel jár. Ugyanis egyszerű és könnyű a tisztítása, elegendő hozzá csupán egy vizes rongy, és néhány törlés után újra tündökölni fog, akár új korában. De aki nagyon alapos szeretne lenni, akár enyhébb tisztítószerekkel is megtisztíthatja, ez sem fog kárt okozni a vászonban.

Továbbá vannak olyan vászonképek is, amelyek amellett, hogy lemoshatók, egyben környezetbarátak is. Ez úgy lehetséges, hogy a nyomat antiallergén anyagból készül. Így bátran felkerülhetnek a kórházak, óvodák és iskolák falára is, hiszen semmiféle káros anyagot nem tartalmaznak. Ezzel pedig egy kis színt hozhatnak a már említett intézményekbe. Továbbá ez azt is jelenti, hogy a vászon anyaga rendkívül strapabíró, így pedig jó pár évig marad makulátlan.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a vipcast készítette

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés