A méret a lényeg (x)

Bár ez a mondás rengeteg helyen előfordul, mégis jelen cikkünk témájaként tökéletesen helytálló. Különleges eszközökről lesz szó, amelyek speciális helyzetekben jelenthetnek nagy segítséget. Érdekesen hangzik? Vigyázat, 18-as karika!

Merevedési zavarra

Esetleg merevedési gondokkal küzd, és kiegészítené a különböző potencianövelőket egy biztos módszerrel? Egy megfelelő péniszpumpa meglehetősen jó szolgálatot tehet ilyen helyzetben, mivel az általa kifejtett vákuum hatására a vér a péniszbe tódul, így a merevség könnyebben elérhető.

Természetesen ez nem orvosi eszköz, így semmiképp nem szabad egyedül a péniszpumpától várni a javulást és a megoldást.

Első körben érdemes felkeresni egy andrológust, aki a férfi meddőséggel és a merevedési gondokkal foglalkozik. Ha ténylegesen fennáll valamilyen probléma, ő különböző terápiákat fog javasolni, de elsődlegesen érdemes kipróbálni a nem gyógyszeres variációkat. Ilyenek a szabadon vásárolható potencianövelők, a különféle szexuális segédeszközök mint a péniszgyűrű vagy éppen a különböző pumpák.

Péniszpumpák, erekciópumpák

Biztos kicsit ijesztően hangzik, de kicsit sem az, hiszen hatékony segítséget nyújt a különböző zavarok megoldásában. A használata igen egyszerű, hiszen a vákuumra kell hagyatkozni az alkalmazásakor.

A péniszt bele kell helyezni a készülékbe, majd a pumpa alkalmazásával ki kell alakítani a kívánt vákuumot. Ennek hatására a vér a péniszbe jut, és a barlangos testeket kitöltve merevedést hoz létre. Mivel rendelkezik egy leeresztő szeleppel is, így ha végeztünk az alkalmazásával, akkor bármikor meg lehet szakítani a vákuumot.

péniszpumpa a szeresdmagad kínálatábólA péniszpumpák rendszeres használatával akár szemel láthatóan is növelhető a pénisz hossza és körmérete. Persze az egyszerű kivitelű daraboktól kezdve akár vibrációval ellátott pumpát is választhatunk, hiszen ma már mindenre van lehetőség.

Sőt, az igazán modern darabok már akár vízzel is készülhetnek, amiknek a használata szintén egyszerű és hatékony. Meg kell tölteni a pumpát vízzel, majd ha behelyezésre került a pénisz, akkor elég csak óvatosan, lassan pumpálni. Mivel a víz nem összenyomható, így annak távozása esetén csak a hímvessző tud megmerevedni, hogy kitöltse a rendelkezésre álló helyet. A Szeresdmagad oldalán igen hasznos videót is talál a vizes variáció használatáról.

A péniszpumpák használata remek lehetőség arra, hogy hatékonyan eddzük a hímvesszőt, hiszen ahogy a test többi része esetében, így itt is fontos a megfelelő karbantartás és odafigyelés.

Felkeltettük az érdeklődését a különböző péniszpumpák iránt? Ha igen, akkor mindenképp nézzen körül a cég kínálatában, ahol nagyon változatos és színes kínálatot talál péniszpumpák terén is.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette!

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés