Egyedi tokkal szebb az élet! (x)

Nem szeretnél belesüppedni a szürke, őszi hétköznapokba? Bár az őszi színek meglehetősen intenzívek, de a mindent elborító szürkeség nagyon demoralizálja az emberek hangulatát. Ne hagyd, hogy téged is maga alá gyűrjön ez az álmosító időszak!

Elő a színekkel!

Ideje, hogy inkább színes és vidám szettekben járj a mindennapokban. Ettől a kedved is sokkal jobb lesz, és nem mellesleg az önbizalmadnak is jót tesz. Tervezz az ősz igazi színeivel, hogy biztosan feledtesd az unalmat! Ennek nagyon hatékony módja az is, hogy mindig a kezedben legyen valami, ami feldob, ha lehangolt vagy. Igen, a telefonodat is érdemes egy kicsit vidámabb szerelésbe öltöztetni. Mi megmutatjuk, hogy hogyan tedd ezt!

Első lépésként találd ki, hogy melyek azok a színek, amiktől jobb kedved lesz. Ha megvan, akkor keress ehhez illő telefontokot, akár színben, akár mintában. Persze lehetséges, hogy nem találod az igazit, ezért úgy érzed, hogy nincs megoldás, de hidd el, ha még nem készítették el, akkor rád vár, hogy megvalósítsd! Hogy hogyan?

Tervezz egyedi fényképes telefontokot!

Az első lépés, hogy tudd, hogy milyen típusú készülékre tervezel egy egyedi tokot készíteni! Ha ez megvan, akkor nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelőt. Sőt, a Pitbullcase nagy segítségedre lehet ebben, hiszen ha belépsz az oldalra az okostelefonodról, akkor már ki is írja, hogy mi az, amit a kezedben tartasz. Innen pedig már csak az jön, hogy válassz, hogy vásárolnál vagy terveznél a telefonodra. Azt már tisztáztuk, hogy nem venni szeretnél, hanem magadnak készítenéd el a megfelelőt. Ebben az esetben választhatsz szilikontok, flipes bőrtok és merev hátlap közül, mivel ezekre lehet igazán szép eredménnyel egyedi tokot nyomtatni.

Ha megvan, hogy mire készítenéd el a számodra ideális tokot, akkor már indulhat is a tervezés. Nagyon lényeges szempont, hogy a készítésnél megfelelő legyen a választott kép felbontása, ami jelen esetben azt jelenti, hogy HD (720p = 1280X720) vagy HD Ready (720p = 1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p = 1920X1080).

Ha megvan a tökéletes kép, akkor ideje megmutatnod, hogy mire is vagy képes és mi az, ami benned rejlik. Formázd, színezd kedvedre a képet, és csináld tökéletesen egyedire! Használhatsz szűrőket, effekteket, készíthetsz kollázst, és még számtalan megoldás vár rád. Sőt akár feliratokkal vagy matricákkal is üzenhetsz a külvilágnak!

Nem tudtál dönteni? Nézz körül a tervezőoldal galériájában, ahol tökéletes felbontású képek várnak rád. Ha pedig ez sem használt, akkor a már elkészült munkák is sokat segíthetnek, hogy más mit alkotott.

Ne habozz, tervezd meg mielőbb a saját, egyedi fényképes telefontokodat, és csempéssz egy kis életet az őszbe!

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette.

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés