Homlokzati vakolatok és festékek, amelyekkel garantált a minőségi végeredmény (x)

Amennyiben a homlokzati vakolat kialakítása vagy éppenséggel a festése a feladat, akkor a minőségi kivitelezéshez bizony szükség lehet néhány praktikus eszközre. Ezeket fogjuk megmutatni a bejegyzés keretei között.

Természetesen felhasználói szemszögből közelítve mindegyik munkaeszközhöz, nem elfeledkezve azok előnyeiről és fontosabb sajátosságairól. Remélhetőleg ezzel is tudunk egy kicsit segíteni a zökkenőmentes munkában.

Korszerű és praktikus acélsimító glettvas, amivel tényleg élményszámba megy a munka

Tényleg egy kézre álló és elképesztően hasznos munkaeszköz, aminek persze a legértékesebb része a magas minőségű edzett acélpenge. Ennek a segítségével tehát nem lehet majd panaszunk a munkavégzés hatékonyságára.

Persze akadnak még az acélsimítón kívül egyéb kiemelkedő megoldások is. Ott van példának okáért az öntött alumínium penge rögzítése, amihez az ergonomikusan kialakított fanyél kifogástalanul passzol. Hogy a felhasználás még könnyebb legyen, még speciális csúszásmentes hornyok is rákerültek a glettvasra.

Ami pedig a stabilitást illeti, a nyelet a pengéhez automatikus ultrahangos hegesztett szegecsek segítik rögzíteni.

Így segítheti a homlokzati vakolat kialakítását egy kézre álló műanyag simító

A vakolattal és festéssel kapcsolatos munkák szintén roppant hasznos eszköze, aminek az alapja egy hőre lágyuló polimer penge. Direkt úgy lett kialakítva, hogy megfelelően könnyű és merev legyen, ezáltal is elősegítve a minél egyszerűbb munkát.

A tenyérhez precízen illeszkedő műanyag simító mindezen felül még ergonomikus nylon és üvegszálas fogantyúval is el van látva. Ehhez jön még hozzá pluszban a könnyű, csúszásmentes felület. Mind a tervezése, mind a gyártása úgy történt, hogy maximálisan képes legyen támogatni a zavartalan és könnyű vakolást.

Spaklik és keverőszárak, hogy tényleg a lehető legjobb tempóban haladjunk a munkával

Természetesen nem lehetne teljes a vakolatokhoz és festéshez alkalmazott eszközök felsorolása és ismertetése, hogyha nem ejtenénk néhány szót a spaklikról és keverőszárakról. Gyakorlatilag nincs olyan szakember, akinél ezek a kellékek ne lennének ott a munkásdoboz közelében.

A spaklik hozzáadott értéke leginkább a fugázás keretei között érvényesül. Különösen akkor, hogyha a kor követelményeinek megfelelően edzett acélpengével vannak ellátva, miközben kellőképpen rugalmasnak is számítanak. Az ergonomikus markolatnak köszönhetően pedig még könnyebb lehet a használatuk.

A keverőszárakra pedig értelemszerűen az anyagok bekeverése során lehet szükség. Vagyis a keverőgéphez csatlakoztatott keverőszár könnyű segítséget jelent abban, hogy a vakolathoz szükséges anyagot készre tudjuk keverni fizikai erőlködés nélkül.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette.

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés