Milyen védőtokot vegyünk a telefonra? (x)

Azt a pillanatot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, amikor kiesik a kezünkből a szép, új mobiltelefonunk. Még akkor is a szívroham kerülgeti az embert, ha van rajta védőtok, ha pedig nincs, akkor aztán tényleg megdermed egy percre a levegő.

Milyen védőtokokat találunk jelenleg a piacon? Mire jók ezek a tokok? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a TokotAkarok segítségével.

Miért jók a telefontokok?

A fenti kérdésre a legegyszerűbb válasz, hogy azért jó, mert megvédi a telefont a balesetektől. Azt mindenképp elmondhatjuk, hogy hosszú távon kifizetődőbb egy jó tokot venni, mint szervizbe vinni a telefont, vagy újat vásárolni, mert eltört.

Egy jó tok növeli a telefonunk értékállóságát is. Manapság sokan nem egy életre vesznek telefont, szeretik követni a trendeket, így ha kijön egy újabb modell, akkor megveszik. Ha vigyáztunk a tokkal a telefonunkra, akkor sokkal könnyebben tudjuk eladni, így több bevételre is számíthatunk, mintha törött lenne.

Egy egyedi tokkal feldobhatjuk a telefonunkat, kifejezhetjük magunkat. Legyen szó egy kedves mintáról vagy egy családi képről. Még az egyszerűbb, átlátszó szilikontokokat is könnyedén díszíthetjük, így megmutatva az ízlésünket.

Hogyan válasszunk tokot?

Amikor telefontokot választunk, a legfontosabb, hogy a saját típusunknak megfelelő terméket vásároljunk. A telefontokokat típusra készítik, különben nem garantálható, hogy passzolni fog a telefonra, vagy a kamera helye jó helyen lesz. Nem szükséges, hogy a gyártó termékét vegyük meg, az utángyártott modellek is jók lehetnek, hiszen ugyanarra a méretre és specifikációra készültek.

mobiltelefon védőtök

Alaposan gondoljuk át, hogy milyen anyagból szeretnénk a telefonunkra tokot vásárolni. Többféle anyag létezik, a legelterjedtebb a szilikon, mert könnyű, többnyire átlátszó és nem törik úgy, mint a műanyag. Emellett létezik még bőr, műbőr tok is.

Utángyártott tokok

A megfelelő méretek ismeretében nagyon könnyű tokokat gyártani az egyes típusokhoz. A TokotAkarok is ilyen tokokat kínál, melyek kisszériás, manufakturális körülmények között készülnek.

Több gyártó sok-sok típusára találunk ma már védőtokokat. A manapság elterjedt gyártók, mint a Huawei, a Samsung, az Apple vagy a Xiaomi termékeihez mind találunk tokokat. Nem kell attól tartani, hogy a készüléknek baja lesz a terméktől, hiszen ezeknél nem számít, hogy utángyártott-e, nem tesz kárt a készülékben, nem rontja el.

Ezek a kiegészítők azért jók, mert a gyári tokok ára alatt tudjuk megvenni ugyanazt a minőséget, illetve több színből is tudunk általában választani.

Legyen bármilyen telefonunk, ahhoz, hogy sokáig hasznát vehessük, szükségünk van védőtokra, amikor pedig kiválasztjuk, néhány apróságra érdemes figyelnünk, például arra, hogy a gyári és az utángyártott tokok között a minőségi különbség, ha van, elhanyagolható.

(X)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés