Mire használhatóak a hámba helyezhető dildók? (x)

Még mindig vannak olyanok, akik nincsenek tisztában a dildók jelentésével. A szexuális segédeszköz bárki számára könnyedén elérhető és használatba vehető. A hámba helyezhető dildók remek eszközök, ha feldobná egy kicsit a kapcsolatát.

De vajon mire használhatóak ezek a kellékek? Cikkünkben bevezetjük a műpéniszek világába!

A dildókról röviden

A termékeket különféle méretben, színben, formában és anyagból beszerezheti. A nem vibráló segédeszközt akár hüvelyi, akár anális behatoláshoz alkalmazhatja. A dildók történelme tízezer évvel ezelőttre nyúlik vissza, tehát nem új találmányról beszélünk. Manapság azonban főként férfi nemi szervet formáló darabokat találhatunk forgalomban. A gondosan kidolgozott kellékeken ereket, makkot és herét is találhatunk, tehát szinte teljesen ugyanolyan, mint egy igazi pénisz.

dildó, hámba helyezhető műpénisz

Mivel ezek nem vibrálnak, nincs bennük motor sem, így számos előnyös tulajdonsággal bírnak. Az első ilyen, hogy az élettartamuk igencsak hosszú, hiszen nem tudnak elromlani. Ha megfelelően karban vannak tartva, akkor akár évtizedekig is szolgálhatják Önt. Mindemellett vízállóak is, így tulajdonképpen bárhol és bármikor alkalmazhatja őket. Magával viheti a zuhanyzóba, nyaralás alkalmával, de akár a medencébe is.

A hámba helyezhető dildók kínálata

Manapság már egyre több kiegészítőt kapni, amelyeknek a használatával és kínálatával sincs mindenki tisztában. A hámba helyezhető dildók között találhat Glazed realisztikus változatot, LoveToy Squirt Extreme spriccelő gyártmányt, de akár hajlítható terméket is. Utóbbi egy új darab a Szeresdmagad.hu választékában. Az átlátszó és zselés anyagból előállított dildó erősen hajlított vonalvezetésű. Törzse hajlékony, azonban nagyon jó a tartása. Az aljára egy rendkívül erős tapadókorongot tettek, amivel bármilyen sima felületre fel lehet rögzíteni.

Ne feledkezzünk meg továbbá a már említett spriccelős termékről sem, ami egy nagyobb méretű, egyenes tervezésű darab. Ehhez tartozik egy hosszú műanyag cső, amit nem lehet róla leválasztani, erre lehet csatlakoztatni egy kézi pumpát, amit folyadékkal tölthetünk fel. Amennyiben jó időben sikerül megnyomni, ejakulációt lehet vele imitálni. A dildó rendkívül jól hajlik, felülete puha és kényelmes, ráadásul bőrbarát gumiból készült, így az érzékenyebbek is használatba vehetik. Nagy előnye, hogy ár-érték arányban ez a kivitel kimagaslik a többi dildó közül.

A Silexd modell egy prémiumminőségű műpénisz, amit világos bőrszínben vásárolhat meg. A termék különleges tulajdonságokkal rendelkezik, nem utolsósorban pedig szilikonanyagból készült. Az átlagos méretekkel rendelkező darab első körben nem tűnik túl egyedinek, ha azonban kézbe kerül, máris érzékelhető, hogy más, mint a többi dildó.

A szilikon nagyon puha és rugalmas, ugyanolyan memóriahabos anyagból készült, mint a matracok és a párnák. Ha esetleg használat közben felmelegedne, akkor jóval könnyebben puhul. Amennyiben tehát keményebben szeretné használni, akkor bátran tegye egy kicsit a hűtőbe, hogy lehűljön.

(X) Hirdetői tartalom!

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés