New Balance – Kényelem és stílus összegyúrva (x)

Amikor cipővásárlásra kerül sor, akkor a cél általában mindenkinek ugyanaz. Kényelmes, ugyanakkor divatos darabot beszerezni. Nos, ma már ez egyáltalán nem álom. Nem kell azt gondolni, hogy a kényelmes darabok kevésbé csinosak vagy elegánsak, hiszen ez nem így van.

A következő pár sorban a New Balance márka egyedi cipőit mutatjuk be neked, mintegy bizonyítva, hogy a trendiség és a kényelem igenis járhatnak egy cipőben!

Mit kell tudni a New Balance-ról?

Ha még korábban nem volt szerencséd New Balance cipőt a lábadra húzni, akkor most elmondjuk neked, miért érdemes beruházni a márka termékeire.

A New Balance több mint 100 éve gyártja azokat a páratlan minőségű cipőket, amelyekkel a vevők a megbízhatóságot hozzák összefüggésbe. A vállalat 1906-ban jött létre, de úgy igazán a ‘30-as években robbant be a köztudatba, futócipő kollekciójának köszönhetően. Eleinte a sportos termékek kerültek előtérbe, azonban ez a profil mára sajátos utcai darabokkal is kiegészült.

cipő

Kinek hasznos a New Balance kínálata?

Szerencsére a New Balance márka mindenkire gondolt. A gyártás a világ több pontján is zajlik, amerikai, angliai és távol-keleti gyárakban egyaránt. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek a cipők, és természetesen azokat a gyártás folyamata során, szigorú minőségellenőrzések alá is vetik. A termékek ezáltal a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Női, férfi és gyerekcipők egyaránt helyet kapnak a lábbelik között. A LifeStyleShop webáruház New Balance kínálatában többféle fazonú darab is megtalálható.

Készüljünk fel az őszre!

Habár még tombol a nyár, sokan igyekeznek már ilyenkor néhány új félcipőt beszerezni, hogy felkészüljenek az őszre. Ennek töb oka is van. Nyáron például sokkal kedvezményesebb áron juthatunk hozzá a termékekhez, de az sem utolsó, hogy az időjárás eléggé kiszámíthatatlan, így szükség lehet korábban is a melegebb lábbelikre.

A LifeStyleShop kínálata úgy lett kialakítva, hogy ne csak a hölgyek, de az urak is megtalálják a hozzájuk illő cipőket. Olyan márkanevek termékeire bukkanhatsz náluk, mint amilyen a Devergo, a Tamaris, a New Balance, a Skechers, a Converse, a Marco Tozzi vagy a Tommy Hilfiger. Ráadásul ár, méret, típus szerint is rákereshetsz a cipőkre, sőt, az akciós darabokat is végigböngészheted.

Vegyél cipőt egyszerűen!

Ha neked sem fér bele egy újabb vásárlókörút, akkor rendelj otthonodból kényelmesen! A minőség ugyanúgy garantált, de legalább egy kis időt spórolsz meg ezzel a módszerrel! Ha pedig ajándék vásárlására szántad el magad, akkor szintén érdemes a LifeStyleShop online felületén nézelődni, ahol számos elegáns kiegészítőt is beszerezhetsz!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés