Őszi Skechers cipő: de melyik a legjobb? (x)

Egy igazán stílusos outfit kizárólag akkor lehet tökéletes, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő lábbelit.

A BORGO Skechers cipő kollekciójában találhatunk letisztult és visszafogott, de színes és feltűnőbb darabokat is. A hagyományos fekete Arch fit sneaker remek megoldás lehet, ha a hétköznapi outfithez keresünk egy jól kombinálható kiegészítőt. Tökéletesen passzol pólóval és nadrággal, de jól működő verziója lehet bármilyen sportos viseletnek. Ennek nagy előnye, hogy akár a hölgyek, akár az urak is használhatják, hiszen nem kimondottan egyik vagy másik nem részére készültek.

A Skechers őszi cipői azonban lehetőséget adnak arra is, hogy az összkép divatos és sportos is legyen egyben. Fontos azonban, hogy körültekintően válasszunk, hiszen az egyéni stílus mindenek felett áll. De vajon hogyan érdemes kényelmes cipőt választani őszre? Cikkünkben ebben próbálunk meg segíteni!

Milyen kiegészítő ideális a lazaság kedvelőinek?

Egy sportos viselet akár hétköznap a munkába, akár hétvégén a kiránduláshoz is megfelelő választás lehet. Azonban fontos, hogy ne csak a ruházatunk legyen praktikus, hanem a lábbelink is. Az őszi időszakban nyugodtan szóba jöhetnek a sportcipők, a futócipők és persze a rendkívül komfortos sneakerek is. Nem véletlenül mondják, hogy minden ruhatár alapja egy olyan változat, amit akár farmerhez, akár melegítőhöz, de még egy szoknyához is gyorsan felvehetünk.

Skechers őszi cipő / Borgo

Skechers őszi cipők a sportolás szerelmeseinek

Amennyiben valaki sportoláshoz, például futáshoz vagy beltéri edzéshez keres különleges lábbeliket, akkor sincs minden veszve. Ezekhez a tevékenységekhez a Skechers modelljei lehetnek a legjobb választások, hiszen megfelelő alátámasztást nyújtanak a láb számára. A fitnesz-, esetleg teremcipők között egyszerű, letisztult, de különleges megjelenésű típusokat is találhatunk.

Ha azonban valami igazán színessel dobnánk fel az összképet, akkor a Go Run Pulse tornacipő remek megoldás lehet erre. A Skechers kollekciójának ezen darabja a párnázott kialakításnak hála aktív sportoláshoz is nyugodtan viselhető. Persze bátran felvehetjük az utcára is, hiszen képes egész napos kényelmet garantálni a viselője számára.

Lábbelik az egyszerűséget kedvelők számára

A márka természetesen nem feledkezett meg a hagyományok szerelmeseiről sem. Aki egyszerű és letisztult darabokat keres, az a Skechersnél biztosan talál valami hasonló sportcipőt.

A sötétkék, férfi, belebújós Go Walk 6 Otva változat például jó lehet a munkába, de viselhető akár egy inggel és egy laza farmerrel az esti randevúhoz is.

Ennek női változata a Dynamight 2.0, amely egy memóriahabos, rendkívül kényelmes modell a hölgyek számára. Kiváló választás lehet otthoni edzéshez is, hiszen ez a típus szinte bárhol megállja majd a helyét, köszönhetően a letisztult külsőnek.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés