A mindennapi ruhatár egyik legfontosabb darabja, vagy más néven a női felső (x)

Ismerős az alábbi szituáció? Délután 5 óra, és te még mindig a kedvenc kinyúlt pulóveredben és leggingsedben vagy. Hirtelen eszedbe jut, hogy vacsorára még kellene pár dolog. Azzal a címszóval, hogy „csak kiszaladok a boltba”, elveted az átöltözés gondolatát.

Az, hogy a Covid-időszak alatt a négy fal közé szorultunk, sokunkat arra késztetett, hogy a kényelmeset helyezzük előtérbe a stílusos helyett. Ez a megközelítés szerintünk viszont nem a legideálisabb, ugyanis nyugodtan lehet a laza cuccokat sikkel variálni.

Ha szeretnéd egy picit felfrissíteni a megjelenésedet az új évszakra, annak a legegyszerűbb módja egy új felsőbe való befektetés lehet.

Hogy miért is?

Mert egy jól szabott felsőrész könnyedén társítható a gardróbod bármely elemével, a midi szoknyától kezdve a széles szárú nadrágig. Akár az esti bulihoz keresel valamit, vagy a lendületes hétköznapokhoz a városban, esetleg valami elegánsat a irodába, egy mutatós felső pontosan az, amire szükséged van a következő lenyűgöző outfited összeállításához.

Bárhogy is nevezed őket: blúzok, pulóverek, tunikák; ezek a gardróbelemek megmenthetnek a mindenki által jól ismert „nincs mit felvennem” pillanatoktól.

női felső

Irodai elegancia

Igaz, hogy a legtöbb munkahelyen már gyakorlatilag nincsen dress-code, de mégis létezik pár íratlan szabály az ottani öltözékre. A Moletta webáruházban található csinos blúzok divatos szoknyákkal és a hozzá illő elegáns lábbelivel kiegészítve igazán professzionális kinézetet kölcsönözhet számodra.

Kényelmes és meleg, de mégis stílusos

Brrr… Baby it’s cold outside – mondja az angol. Ahogy belépünk az őszi-téli hónapokba, a rétegezés a legjobb módja annak, hogy melegen maradj a ház körüli munkák vagy bármi más tevékenység közben. Ez egy nagyszerű dolgot jelent: itt a kedvenc időszakunk, a pulóver- és kardigánszezon.

Ezt a két ruházati cikket mindenképpen tartalmaznia kell a szekrényednek, mert praktikusak, időtállóak, és mindenekelőtt rendkívül sokoldalúak.

A Moletta webáruház sikkes pulóvereinek és nadrágjainak kettőse remek alternatívát nyújthat ahhoz, hogy igazán ízléses öltözéket kreálj magadnak. Csakhogy itt mi még nem állnánk meg, ugyanis nyugodtan kombinálhatod őket az egyberuhákkal is. Pusztán annyi a dolgod, hogy kapj fel az egyik ruha fölé egy kardigánt, és egy vékony övvel fogd át magadon.

Sportosan, mégis esztétikusan a mindennapokban

Ami a stílust illeti, finom határvonal húzódik a slampos és a túlöltözött között. Ezért is jó, ha olyan ruhaneműt szerzel be, ami a kettőnek a keveréke, mert bebiztosíthatod magad. A webáruházban található szabadidős darabok elég tartósak a természetben eltöltött időhöz, de ugyanúgy megállják a helyüket egy hétvégi kávézáson a barátnőiddel is.

(x) Hirdetői tartalom

 

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés