Express csomagszállítás, ha gyors kézbesítésre van szükséged! (x)

A csomagküldés manapság már akár egy otthoni kényelmes fotelből intézhető néhány kattintás segítségével. De mi a teendő akkor, ha nagyon kevés idő alatt kellene eljuttatni egy csomagot A pontból B pontba?

Az express szolgáltatások segítségével sikerülhet!

Csomagszállítás

A futárszolgálatok nap mint nap fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy a világon az összes levél és csomag épségben, biztonságban és időben megérkezzen a címzetthez. Nem is gondolnánk, milyen komoly logisztikát igényel egy több mint 100 országba szállító futárszolgálat!

Akár belföldi, akár külföldi csomagfeladásról van szó, előfordulhat, hogy egy küldeménynek nagyon záros határidőn belül kell célt érnie. Ez lehet egy fontos üzleti csomag egy közelgő konferenciára, vagy egy utolsó pillanatban vásárolt karácsonyi ajándék is.

A lényeg mindegyik esetben ugyanaz: minél gyorsabban és egyszerűbben feladható és kiszállítható legyen a küldemény.

Express szolgáltatás

Az express szolgáltatás a futárszolgálatok segítségével felár ellenében történik. Ez az ár azonban garantálja az akár egy munkanapon belüli kézbesítést!

Minden futárszolgálat saját feltételekhez köti az express szolgáltatásait. Nem mindegy például, hogy hány órakor történik a megrendelés. Szerencsés minél hamarabb rendelni és fizetni, hogy akár még aznap felvegyék a kézbesítendő csomagot a feladó otthonánál.

Belföldön a TNT és a GLS futárszolgálat is segít a bajba jutott feladókon, és akár egy munkanapon belül teljesítik a kiszállítást.

óra, csomagfeladás

GLS Express szolgáltatás

A GLS Express rendkívüli gyorsaságáról és rugalmasságáról híres. A megrendelés után a futár házhoz megy, hogy felvegye a kézbesítendő csomagot. A futárszolgálat pedig garantálja, hogy másnap 17 óráig a címzett a kezében tudhatja azt.

Bármilyen probléma, fennakadás esetén a GLS pénzvisszafizetési garanciát vállal a csomag nem időben való kézbesítése miatt. Ezek mellett, ha valamilyen sérülés éri a küldeményt, 50 ezer forintig kárfedezetet is biztosít a megrendelő számára.

TNT Express szolgáltatás

A TNT Express nem csak belföldön vállalja az egy munkanapos kézbesítést, hanem akár külföldre is eljuttatja a küldeményeket ugyanilyen rövid idő alatt.

A külföldi gyors csomagszállítási szolgáltatás neve TNT Express Export. Ennek segítségével Európa bármely országába egy napon belül odaér a küldemény.

A rendkívüli rugalmasságnak köszönhetően egyórás időintervallumban is meghatározhatjuk, hogy a futár mikor szállítsa a csomagot a címzettnek.

A délután 2 óráig leadott rendelések esetében a futár pedig még aznap kopogtat majd az ajtón, hogy elvigye a feladandó küldeményt.

A Csomagnet.hu csomagkalkulátora segítségével belföldi és külföldi küldemények feladása esetén is a legjobb árakat láthatod! Válassz express szolgáltatást, hogy a csomagod akár egy munkanap alatt megérkezzen a címzetthez!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés