Nagyvonalú és elegáns – a fényes famintás járólap (x)

Igazán sok helyen találkozhatunk famintás padlóburkolattal: üzletekben, irodaházakban, hotelekben és még magánlakásokban is.

Nem véletlenül népszerű ez a padlóburkolat típus. Szinte minden nagy gyár megjelent a piacon famintás járólap kollekciójával. Hatalmas színválasztékban elérhetők, a fa erezetének harmóniáját, csodálatos melegségét próbálják visszaadni, miközben igazán strapabíróak. Nagyon jól mutatnak számos helyiségtípusban, legyen szó előszobáról, nappaliról, vizes helyiségekről vagy akár még teraszokról is. Hol modern, hol pedig rusztikus az eredmény típustól függően. A teraszkapcsolatos nappalik burkolataként pedig kifejezetten érdekes hatást lehet ezekkel a járólapokkal elérni.

Lakkozott parketta egy magasabb szinten

A kifinomult ízlésű, igényes vásárlók számára igazi csemegét jelentenek a még csak néhány évvel ezelőtt a piacon megjelent fényes felületű, famintás járólapok. Mára már – szerencsére – az áruk is sokat „finomodott” a kezdetekhez képest. A Csempehegyek oldalán például gyönyörű magasfényű, famintás mázas porcelán járólapok közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő darabokat.

Rettentően nehéz azonban az ötféle színárnyalatban kapható, szebbnél szebb burkolólapok közül választani. Hiszen olyan gyönyörűen sima, csillogó és letisztult hatású felület lesz az eredmény ezekkel a lapokkal. Minden enteriőrt igazán nagyvonalúvá tudnak varázsolni. Úgy is mondhatnánk, hogy a lakkozott parkettát képesek valahogy még magasabb szintre emelni.

famintás járólap

Minimalista stílushoz, de antik bútorokhoz is illenek

A famintás járólapok, de különösen a fényes famintás járólapok nem csupán a minimalista stílusú belsőkhöz passzolnak remekül, ahol egyrészt kiváló ellensúlyt jelenthetnek, melegséget és nagyvonalúságot vihetnek az üresebb terekbe, de a polgári stílusú helyiségeket is igazán izgalmassá tudják varázsolni.

Képzeljünk csak el egy szép, antik bútorokkal és régi vastag szőnyegekkel berendezett szobát, ahol a kellemes, meleg hatású, fényes famintás járólap burkolat még inkább képes hangsúlyozni az eleganciát. Olykor még egy-egy festmény is tükröződhet a fényes felületen. Utánozhatatlanul egyedi.

Rendkívül igényes, minőségi termék

Több lakberendezési témával és burkolóanyaggal is foglalkozó cikkben lehet arról olvasni, hogy a burkolatra igazán igényesek nagy valószínűséggel választanak famintás járólapot. Különösen igaz lehet ez a fényes, famintás járólapot vásárlókra, akik még a sokkal magasabb minőségre is különös hangsúlyt fektetnek.

Az ilyen lapokkal burkolt felületek igazán letisztult hatásúak, tökéletes simaságuk azonnal magával ragadja a szemlélőjét. Rendkívül tetszetős a fürdőszobába fényes felületű, famintás járólap burkolatot használni. A kisebb vizes helyiségeket igazán légiessé és nagyon elegánssá tudják varázsolni ezek az igényes, tisztaságot sugárzó lapok.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés