Sűrű haj egy vizuális trükkel – Ismerd meg a hajtetoválást! (x)

Sokan küzdenek a kopaszodás problémájával. Bár leginkább a férfiakat érinti a probléma, azért a nőket sem kerüli el sajnos teljesen. Ma már számos megoldás van, több olyan orvosi beavatkozás is létezik, amellyel sokat lehet javítani a meglévő állapoton, de ma már a természet közeli állapot visszaállítása sem lehetetlen vállalkozás.

Mi is az a hajtetoválás és kinek lehet hasznos?

Amikor hajtetoválásról beszélünk, akkor valójában egy mikropigmentációs eljárásra kell gondolnod. Ez tulajdonképpen egy vizuális csel, aminek segítségével dúsabbnak láttathatod hajadat. Meglévő hajkoronádat is dúsabb hatásúvá teheted, de teljesen kopasz páciensek esetében is használható, borostás jelleg érhető el vele.

Az eljárás lényege, hogy apró, az eredeti hajszíneddel megegyező pontokat tetoválnak a fejbőrre. Ezt egy nagyon vékony tűvel felszerelt eszköz segítségével teszik, így nem egy klasszikus tetoválás hatását kelti. A tetovált részek nem olvadnak egybe, így pontszerű, borosta jelleg elérésére alkalmas.

Hajbeültetés vagy hajtetoválás, honnan tudom, melyik számomra a megfelelő beavatkozás?

Annak eldöntése, hogy melyik procedúrába kezdj bele, egyértelműen szakemberrel történő konzultációt igényel. Az Art ‘N Hairnél segítségedre lesznek abban, hogy a lehető legjobb döntést hozd meg. Sokan ódzkodnak egy olyan műtéti beavatkozástól, mint a hajbeültetés, illetve vannak esetek, amikor a kopaszodás még nem olyan mértékű, hogy ez indokolt legyen.

A mikropigmentáció segítségével olyan optikai hajsűrűsödés érhető el, mellyel megúszhatod a nagyobb, műtéti beavatkozást, az eredmény mégis látványos lesz. Vannak olyan esetek is amikor a hajbeültetés önmagában nem elegendő, hogy még látványosabb legyen a változás, a hajtetováló beavatkozással tovább lehet javítani az összképen. Ez azzal jár, hogy olyan rövid frizurát kell választanod, amivel a hatás is jól érvényesül. Abban az esetben, ha nincs megfelelő mennyiségű donor hajszálad, kiegészítő kezelésként szintén választhatod a hajtetoválást.

Art 'N Hair

Tudnivalók a hajtetoválás eljárásáról

Fontos, hogy ezt a beavatkozást olyan helyen végeztesd el, ahol jól képzett szakemberek és a legjobb orvostechnika áll rendelkezésedre. A megfelelő eredmény és a beavatkozás eredményessége érdekében ideális, ha a legjobb gépek mellett orvosi tisztaságú pigmenteket használnak a kezeléshez. Mivel ez nem egy klasszikus tetoválás lesz, és a minőségi végeredmény a cél, a felhasznált anyagok és eszközök minősége mérvadó.

Ahhoz, hogy igazán természetes hatást érj el, és hajad sűrűnek hasson, nem elegendő egy alkalom. Szakemberek szerint minimum két-három beavatkozás szükséges ahhoz, hogy elérd az áhított végeredményt. Ez azért is szükséges, hogy a pigmentált pontok ne folyjanak össze, hanem pontszerűen helyezkedjenek el.

A kezelések után fordíts nagy figyelmet a fényvédelemre is, egy hétig semmiképp ne érje napfény a kezelt területet, illetve mindenképp tartsd be az egyéni konzultáción elhangzottakat.

(x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés