Tájoló a mai laptopokhoz (x)

Kiváló ár-érték arányú laptopot keresel? Általános és üzleti felhasználásra tervezett gépeket mutatunk be ebben a cikkben, tarts velünk!

Nem elhanyagolható szempont egy laptop vásárláskor az sem, hogy az adott márka milyen szervizháttérrel rendelkezik. A Dell ebben is jó.

A laptopvásárlás szempontjai

Ha laptop vásárlásán gondolkozol, nincs könnyű dolgod, hiszen a piac tele van jobbnál jobb, és valljuk be, kevésbé jó gépekkel. Mi alapján döntheted el, melyik mellett tedd le a voksodat? Aki márkahű, azt nehéz meggyőzni egyéb aspektusokkal, nála nem az ár-érték arány és egyéb logikus szempontok döntenek. Aki viszont nyitottan áll a kérdés előtt, annak első körben arra kell választ találnia, milyen célra szeretne laptopot: munkára, játékra, streamelésre, mozizásra, grafikai programok futtatására? Kérheted szakember véleményét, de olvasgathatsz teszteket, véleményeket is a neten.

A következő lépésben a futtatni kívánt szoftverek rendszerkövetelményeit kell megismerned, valamint a szokásaidat kell feltérképezned.

Eldöntheted, hogy a büdzséd alapján új vagy esetleg felújított laptopba fektetsz-e.

dell laptop

Miért Dell laptopot vegyél?

Új laptop vásárlásával nem veszel a nyakadba esetleges rejtett hibákból eredő kockázatokat, ráadásul ha olyan megbízható, piacvezető márkára mint a Dell esik a választásod, biztos lehetsz abban, hogy a legjobb minőségű laptopok közül válogathatsz.

A Dell Inspiron sorozata megfizethető, könnyű, tehát igazán hordozható, elegáns, de egyéniségre szabható laptopokat kínál. Teljesítményük a legnagyobbakat idézi. Az Inspiron család belépő szintű szériája a 3000-es, ezt követik az 5000-es, valamint a felső kategóriás 7000-es modellek. Az USAnotebook Dell Inspiron kínálatában mindenki megtalálja a számára ideálisat.

A Dell a piacon egyedülálló, 3 év gyártói garanciával kínálja a laptopokat, ráadásul páratlan szervizhátteret is biztosít, így már igazán meggyőző.

Ezért válaszd a Dell Inspiron 3501-et!

A Dell laptopok jó ár-érték arányát, a szervizhátteret, a garanciát már említettük, de ezek mellett van még néhány érvünk, hogy miért az Inspiron 3501-et válaszd. Íme:

 • több program egyidejű futtatása sem fogja belassítani
  Erről a 10. generációs Intel processzor gondoskodik. Sőt, a rendszer további 16 GB DDR4 memóriával bővíthető, így már semmi nem fogja tudni megállítani.
 • elfér rajta az összes fényképed, videód, sorozatod
  Alapból SSD meghajtóval és HDD foglalattal is rendelkezik, és akár dupla SSD-re is bővíthető.
 • azonnal munkára kész, egy gombnyomással feléleszthető
 • könnyű
 • pazar kijelző
  Keskenyebb kávák, nagyobb és matt kijelző, Full HD felbontás, nagy betekintési szögek jellemzik. Akár a szabadban is használhatod.
 • előlapra integrált webkamera
 • megvilágított billentyűzet
 • elegendő port
 • numerikus billentyűzet

Hagyd meggyőzni magad, válaszd a Dell Inspiron 3501 laptopcsalád egyik megbízható darabját!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés