Ezért jó egy automatizálható kereskedési szoftver (x)

Napjainkban minden az automatizálásról szól. Ez a trend természetesen a kriptovaluta kereskedelmet is elérte. Ma már nem kell minden változtatást manuálisan elvégeznünk, ugyanis pont ezt a terhet veszi le a vállunkról egy jól kidolgozott és automatizálható kripto kereskedési szoftver.

Mik az erősségei egy ilyen rendszernek?

  • Használatával teljeskörűen automatizálni tudjuk a kereskedésünket. Mit jelent ez? Ha a saját kezű folyamatirányítás hívei vagyunk, természetesen erre is lehetőségünk van, de ha azt szeretnénk, előre beprogramozott szabályokkal adhatjuk át az irányítást a szoftvernek.
  • A rendszert szabadon kalibrálhatjuk, tehát egyéni igényeink szerint változtathatjuk a platform beállításait.
  • Biztonságos kereskedést tesz lehetővé. Ez úgy valósul meg, hogy lehetőségünk van limiteket is használni a tranzakciók során, amivel kontrollt gyakorolhatunk a befektetett tőkénk felett.
  • Nem rontja a rövid távú fizetőképességünket. A likviditásunk megmarad a pozíció nyitása után is.
  • Nincs késleltetés. Egy ilyen automata felület lehetővé teszi, hogy egyetlen másodperc alatt akár száznál is több ügyletet bonyolítsunk le általa.
  • Egyedileg felépített stratégia szerint is kereskedhetünk rajta, de természetesen használhatjuk az olyan hagyományos és méltán népszerű stratégiákat is, mint például a HODL.
  • Mindig elérhető ügyfélszolgálattal rendelkeznek. A hét minden napján, a nap huszonnégy órájában készen állnak az esetlegesen fellépő hibák kijavítására, vagy bármilyen felmerülő kérdés megválaszolására.
  • Mindig az aktuális árfolyamokat látjuk. Ez főleg a napon belüli kereskedések során fontos. Egy jó platformon, mint például a Tradensea szoftverében nincsenek késleltetések. Ha kíváncsiak vagyunk valamelyik valuta árfolyamára, azt valós időben, késlekedés nélkül megtekinthetjük.

Tradensea automatizált kereskedési rendszer

Hogyan használhatjuk a Tradensea automatizálható kereskedési szoftvert?

Ha élvezni szeretnénk a rendszer nyújtotta előnyöket, először egy gyors és egyszerű regisztrációra van szükségünk. Adataink megadása után be kell állítanunk az API kapcsolatot is. Ha nem csináltunk még ilyet, akkor sem kell aggódnunk. Ha jó rendszert választunk, az ügyfélszolgálat készséggel áll majd rendelkezésünkre ebben a témában is. Ha készen vagyunk, már nincs is más hátra, mint elkezdeni a kereskedést.

Milyen kriptopénz váltót használhatunk egy ilyen rendszerben?

A digitális devizák kereskedelmében a váltóknak is kiemelt szerepük van. Fontos, hogy a felületen lehetőségünk legyen több kripto váltó közül választani. Jelentős különbségek lehetnek közöttük, így érdemes jól utána néznünk a döntés meghozatala előtt.

És végül a legfontosabb – a biztonság

Fontos előnye az ilyen rendszereknek, hogy a folyamatos ellenőrzés, a kódolt API kulcsok, valamint a kétfaktoros hitelesítés segítsen az érzékeny adatainkat megfelelő biztonságban tudni.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés