Derüljünk jókedvre állatok festése által (x)

Köztudott tény, és ma már kutatások is igazolják, hogy azok az emberek, akik valamilyen szinten a közelükben érezhetik egy állat lényét, sokkal boldogabbak, nyugodtabbak és egészségesebbek. A világon már léteznek olyan kórházak, terápiás csoportok, ahol bizonyos háziállatokkal, pl. kutyákkal, cicákkal vagy lovakkal gyógyítanak, és közelebb hozzák az embereket egymáshoz.

Azok, akiknek lehetőségük van arra, hogy magukhoz vegyenek valamilyen kisállatot, szerencsésnek mondhatják magukat. Természetesen ez a kisállattal is így van, főleg, ha egy menhelyről vettük magunkhoz és jó helyre kerül. Az ilyen állatok rendkívül hálásak, ez érzékelhető mindennapi viselkedésükön.

állatos festő

Ha nincs otthon házi kedvenc

Előfordul, hogy valamilyen oknál fogva nincs mód kisállatot tartani. Nem olyan a lakhatás vagy netán allergiás a szőrre valamelyik családtag. Ilyenkor sincs veszve semmi. Kutatások már azt is kimutatták, hogy egy kisállat látványa milyen változásokat indít el az emberi agyban. Nem hiába van tele a közösségi média kutyás vagy macskás hirdetésekkel.

Otthonunkban ezt úgy valósíthatjuk meg, ha beszerzünk kedvenc állatunkról egy képet, legyen az bármilyen állat, és kitesszük olyan helyre, amely mindig szem előtt van. Ha netán még alkotó kedvünkben is vagyunk, és szeretünk gyakran kézműveskedni, akkor a kiválasztott képet a kedvencünkről mi magunk is megfesthetjük.

Ehhez nyújtanak nagyszerű segítséget az Alkoss Otthon kreatív áruház számfestői, melyek 13 közkedvelt téma szerint vannak kategorizálva, és amelyből az egyik legnépszerűbb az Állatos gyűjtemény.

Változatos állat- és színvilág

Az Állatos számfestők csoportjában számtalan állattal találkozhatunk. Hiszen nem mindenkinek háziállat a kedvence. Meg lehet festeni egy zsiráfot éppúgy, mint egy elefántot. A gyűjtemény tartalmaz kisebb és kevesebb színből álló képeket, ezeket javasoljuk olyanoknak elkezdeni, akik még nem próbálkoztak korábban a számfestéssel, maximum gyerekkorukban.

Biztosak vagyunk abban, hogy bárki hamar elmerül ebben a csodás hobbiban, főleg, mikor azt veszi észre, hogy rövid idő alatt milyen varázslatos alkotást hozott létre. A számok szerinti festés vászonra feledteti az emberrel a napi gondjait, szinte meditatív állapotba tud kerülni és megragad a most pillanatában.

Mindez azt fogja eredményezni, hogy a munka végeztével nemcsak egy gyönyörű alkotás tulajdonosa lesz, hanem kipihentebbnek, nyugodtabbnak és boldogabbnak fogja magát érezni.

Egy festőkészlet mindent tartalmaz

Az otthoni festőszettben megtalálhatsz mindent, ami az alkotáshoz szükséges a számodra. Mivel sérülékenyek ezek a tárgyak, ezért az egész szett szállításbiztos csomagolásban érkezik. Ne felejtsd el, hogy érdemes megtartani a csomagolást is, hiszen azon van a kép, amelyet szeretnél megfesteni.

Ha netán nem sikerül mindent úgy megfesteni, ahogy az le van írva, akkor se bánkódj, hiszen régen a festőművészek sem sablon szerint dolgoztak. Legyen ez a te saját munkád, amelyre méltán büszke lehetsz majd!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés