Tipp az egyszerű reptéri parkoláshoz (x)

Egy utazást megelőző időszak mindig izgalommal teli. Felvetődik a kérdés bennünk, vajon minden rendben lesz-e, amíg távol vagyunk otthonunktól. A repülőtéren hagyott gépkocsink miatt nem érdemes aggódni, jó kezekben lesz, ha reptéri parkolóban hagyjuk.

Külső reptéri parkolás előnyei

Amikor repülővel indulunk nyaralni vagy üzleti útra, el kell döntenünk, hogy saját gépkocsinkkal érkezünk-e a repülőtérre, vagy más megoldást választunk. A legkomfortosabb a már megszokott járművel megközelíteni a repteret, a gépkocsinak pedig a közeli reptéri parkolót érdemes választani.

reptér

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében kínált reptéri parkolás és transzferszolgáltatás mindenki számára biztonságos megoldást jelenthet. A Reptéri Parkoló Centrum egyike azon cégeknek, akik külső parkolási szolgáltatást nyújtanak. A ferihegyi repülőtértől 3 km távolságban található parkoló 0-24 óráig őrzi a lehető legbiztonságosabb módon autónkat.

Miért válasszuk a reptéri parkolást?

Több előnye is van annak, hogy külső reptéri parkolóban hagyjuk gépkocsinkat megőrzés céljából. Az előzetesen lefoglalt parkolóhely biztosítja, hogy autónkat időben le tudjuk állítani, ne kelljen helyet keresgélni egy zsúfolt területen. A reptéri parkolási szolgáltatást nyújtó cégek honlapján keresztül, e-mailben vagy telefonon tudjuk a parkolásra előfoglalásunkat leadni a hét minden napján.

A parkolóba történő megérkezést követően rövid adminisztráció következik, majd klimatizált, 9 személyes kisbusszal, komfortos módon jutunk el a repülőtér indulási oldalára csomagjainkkal együtt. Természetesen hazaérkezéskor szintén értünk jön a kisbusz. Az érkezéskor előforduló esetleges repülőtéri késéseket figyelembe véve, szinte bármilyen időpontban értünk jön a transzfer busz és elszállít bennünket gépkocsinkhoz.

Ha késésben vagyunk és rögtön a terminálhoz megyünk autónkkal, akkor igény szerint gépkocsinkat a külső reptéri parkoló cég kollégái a repülőtérről a parkolóhelyhez szállítják. Így nem kell azon idegeskednünk, hogy lekéssük a járatunkat.

Hogyan foglalhatom le a parkolóhelyem?

Akár online a weboldalon keresztül vagy e-mailben, esetleg telefonon is tudunk foglalást indítani. A hét minden napján elérhető a szolgáltatás, így bármikor feltehetjük kérdéseinket a készséges ügyfélszolgálatos kollégáknak. Az átlátható foglalási rendszernek köszönhetően egyértelműen látható már a foglaláskor, hogy összességében milyen költségekkel kell számolni a gépkocsi tárolásánál. A kikalkulált díjban az ÁFA, a reptéri transzfer és a reptéri behajtási díj is benne van.

Az ár megállapításánál már nem kerül elszámolásra a 24 óra és hajnal 3 óra között érkezőknek újabb nap, illetve ha 22 óra után érkezik valaki a gépkocsiját leparkolni, úgy az aznapi parkolási díj már nem terheli számláját. A kedvező árak mellett a biztonság is kiváló, hiszen lézeres és infrakamerás rendszerek figyelik a reptéri parkolókat, emellett rendszeres járőrszolgálat vigyáz a rendre.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés