Tudod miért jó a drótlámpa? (x)

A drótlámpa a te lakásodba is teljesen más hangulatot hozhat. Egyedisége, szokatlansága azonnal szembetűnik mindenkinek, aki belép az otthonodba. Ha te is szereted a különleges megoldásokat, akkor mindenképpen ilyen lámpa kell neked is.

A drótlámpa stílusos megjelenést ad a lakásnak

Az Alkonylámpánál beszerezhető drótlámpa egyszerre több funkciót is ellát. Egyrészt esztétikus megjelenésével hozzájárul az otthonod designjának kialakításához, másrészt részt vesz az általános világításban. Újdonságánál fogva igazi ékköve lehet az adott helyiségnek, szokatlansága sokakat magával ragad.

drótlámpa

Ha a lakberendezés rajongójaként te is ügyelsz a részletekre, akkor érdemes előre elképzelni, megtervezni a drótlámpa leendő helyét. Ugyanis ez a világítástechnikai eszköz lehet pusztán csak dekorációs elem, bár kár lenne csak erre használni.

A drótlámpa jellegzetességei

A drótlámpa különlegességét a lámpatest jellegzetessége adja. Míg egy hagyományos, klasszikus lámpa búrája általában egy egybefüggő felület, addig a drótlámpa – hűen a nevéhez – drótból áll. A rácsos hatás egyediségében, a fények játékában te is rátalálhatsz arra a pluszra, ami ezeket a lámpákat kiemeli az átlagos lámpák közül.

A kreatív kialakítás és a LED fényforrások használatának az eredményeképpen sokféle előnyre szert tehetsz:

  • Kellemes designja könnyen beilleszthető bármilyen lakberendezési stílusba
  • Erőteljesebbek az általa kibocsátott fények
  • Egyediséget ad
  • Energiát takarít meg, költséghatékonyan működik, hosszú élettartammal rendelkezik

A drótlámpa viszonya a vintage stílushoz

A világítástechnika a lakberendezés szerves részét képezi, ami nem véletlen, hiszen a világítás milyensége meghatározó a stílusteremtésben. A vintage stílus kialakításánál is kardinális kérdés, hiszen a fényekkel való megfelelő sáfárkodás alapvető hozzá. A drótlámpa megjelenése kifejezetten jól illeszkedik a vintage stílushoz: azonnal nosztalgikus, békebeli hangulatot teremt. A múlt értékeinek tisztelete arra motiválhat téged is, hogy a jelenben is megjelenítsd ezt az elvet.

Természetesen akkor is használhatod a drótlámpákat, ha meg szeretnéd újítani az otthonod világítási rendszerét. A drótlámpák szerencsére jól illenek a modernebb körülmények közé is, még szebbé téve a környezetet.

Hova helyezheted el a drótlámpákat?

Azt, hogy a drótlámpákat hol helyezed el, végsősoron a te ízlésedtől függ. Az első, ami szóba jöhet, az egyértelműen a nappali lesz. Jó eséllyel ugyanis itt látják a legtöbben, a hozzád érkező vendégek biztosan rácsodálkoznak majd erre az egyedi megoldásra. Ha sikerül a nappalid színeihez, bútoraihoz passzoló drótlámpát beszerezned, akkor nyert ügyed van.

A konyha is alkalmas hely arra, hogy drótlámpákat használj, hiszen kifejezetten formabontó hatást gyakorol majd az összhatásra. De a hálószobában történő felfüggesztése sem kizárt, ott is esztétikusan mutat.

Bárhová is helyezed el az újonnan beszerzett drótlámpádat, az hozzájárul majd a helyiség kellemes hangulatának megteremtéséhez. Élj vele te is!

(x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés