3 tuti ajándékötlet irodistáknak (x)

Ajándékot választani sokféle szempont szerint lehet: kiindulhatsz az illető hobbijából, kedvenc filmjeiből vagy zenéiből, adhatsz egészséges életmódot támogató ajándékokat, de akár olyat is, amit a munkahelyén tud majd hasznosítani.

Ez utóbbi pedig általában remek választás, hisz a munka mindenki életének szerves részét képezni. Hogyha hamarosan aktuális lesz egy irodában (vagy home office-ban) dolgozó ismerősöd megajándékozása, akkor tarts velünk, mert van pár szuper ötlet a tarsolyunkban!

Asztali telefontartó

Az okostelefonját mindenki szereti a keze ügyében tudni – még munkaidőben is – ám nem a legkényelmesebb megoldás, ha csak úgy az asztalon hever a készülék. Ezért minden irodistának jól jön egy asztali telefontartó a Tok-Shop.hu kínálatából, amivel stílusosan lehet az íróasztalon tárolni a készüléket.

jegyzetelő nő

Az eszköz megtámasztja a mobilt, így ha felvillan a kijelző, anélkül láthatóak az értesítések, hogy kézbe kéne venni a telefont. Ezzel kiküszöbölhető az a sokak számára ismerős jelenség is, amikor “csak egy pillanatra” felkapják a telefonjukat, majd egyszer csak azt veszik észre, hogy már fél órája a közösségi média platformját görgetik, a munka meg közben nem halad.

A telefontartó ráadásul állandó, fix helyet biztosít a mobilnak, ha pedig olyan terméket választasz, ami töltőpad is egyben, az már csak hab a tortán! Egy ilyen ajándéknak mindenki nagyon örül, dolgozzon akár bent az irodában, akár otthonról. Így ráadásul véget vethetsz a “hová tettem már megint a telefonomat, csörgessen meg valaki” kezdetű dilemmának is.

A jó humorú barátaidnak pedig ajándékozhatsz akár egy vicces kinézetű, állatfigura formájú tartót is, biztosan imádni fogják.

Írószertartó

Egy pörgős munkahelyen gyakori jelenség, hogy az íróasztalon káosz uralkodik. Itt egy halom papír, ott hever néhány toll szanaszét, de jaj, hová tűnt már megint a tűzőgép és a céges bélyegző? Segíts véget vetni a kaotikus állapotoknak, és lepd meg bajban lévő barátodat vagy rokonodat egy stílusos írószertartóval!

Ebben egy helyen tárolhatja az összes írószerét, így nem akkor kell kínosan feszengve használható tollakat keresgélnie, amikor épp a közelben van a főnök, vagy egy ügyfél ül az asztal túloldalán. És ha már itt tartunk, egy elegáns, gravírozott toll is remek ajándék lehet.

Pálcás illatosító

Ki ne szeretne kellemes illatfelhőben dolgozni? Hisz mennyivel egyszerűbb is az élet, amikor csak becsukod a szemed, majd mélyeket szippantasz, és az orrodba tódul a levendula illata, melynek köszönhetően képzeletben máris egy provence-i levendulamezőn jász. Így még a stresszes munkanapok is könnyebben telnek, és hamarabb lenyugszol egy kekeckedő ügyfél hívása után.

Hidd el, ezzel ugyanígy vannak irodista ismerőseid is, tehát a pálcás illatosító is szuper ajándékötlet. Jól mutat az íróasztalon, a kellemes aroma pedig javítja a hangulatot. Csak arra figyelj, hogy jól válaszd meg az illatot, ugyanis aki például a friss, citrusos aromákért rajong, az lehet, hogy nem fogja annyira díjazni a vaníliás vagy szantálfás illatosítót!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés