Ne érd be kevesebbel! (x) (18+)

Akadnak minden férfi életében olyan napok, hetek, sőt sokszor hónapok is, amikor sajnos nem jut nőhöz. Hol a tartós párkapcsolat hiánya az ok, hol pedig a távolság, ami miatt átmenetileg a pár tagjai kénytelenek egymás nélkül élni meg a hétköznapokat.

Természetesen mindkét állapot során akad szép számmal arra példa, amikor a magányos emberekre rátör a késztetés, hogy örömet éljenek át – akár egyedül is. Ez épp úgy igaz a nőkre, ahogy a férfiakra is, azonban mi most kifejezetten a férfiak örömére térünk ki most ebben a cikkben!

Kezeket fel!

Nyugodtan add meg magad, és engedj a csábításnak: válassz a SZEXSHOP.hu férfi kényeztetői közül egy valódi női nemi szervet formázó maszturbátort, és máris búcsút inthetsz a markodnak. Ugye te is untad már?

ablakon kinéző férfi

Mielőtt továbbmennénk, fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az önkielégítés egyáltalán nem ördögtől való, sőt! Férfiak esetében duplán is hasznos: egyrészt megismered a saját testedet, a határaidat, hogy milyen ritmusban a legjobb számodra az aktus, másrészt pedig csak a Mikulásnak örülnek teli zsákkal, így ha randira készülsz vagy álmaid nőjét készülsz meghódítani, akkor bizony jó, ha előre készülsz, és üres tárral érkezel a találkára.

Persze évtizedeken keresztül az volt az alapértelmezett, hogy mindenki a saját testrészeit használva oldja fel a kínzó szexuális feszültséget, azonban ma már szerencsére ennél tágabb a lehetőségek tárháza.

Egyedül, de mégsem magányosan!

Ha a SZEXSHOP.hu Fleshlight maszturbátorát választod, akkor több mindenre is felkészülhetsz. Például arra, hogy valódi vaginát formázó szexjátékot kapsz, amelyet kérhetsz akár a kedvenc pornó színésznődről formázott változatban is.

Azonban mindegyiknél megegyezik, hogy kiválóan utánozza a valódi bőr anyagát, valamint a kialakítás során is sikerült teljesen élethűen reprodukálni a női nemi szervet.

Persze gondolhatnád, hogy akkor csak annyi a teendőd, hogy behatolsz és élvezed, amit egy művagina adhat, de azért ha tartósan szeretnéd ennek a szexuális segédeszköznek az előnyeit élvezni, akkor nem árt megfelelően gondoskodni róla.

Nagyon fontos ugyanis, hogy használat után azonnal mosd le, öblítsd el, mert ha rászárad az ondó, akkor bizony lehetséges, hogy csak sérülések árán fogod tudni eltávolítani a megszáradt nedvet. Hasonló a helyzet a síkosítókkal, ezért feltétlenül szerezz be hozzá való speciális tisztítószereket, valamint száradás utánra való púdert is, amellyel regenerálhatod a maszturbátor anyagát.

Láthatod hát, a tisztaság és a kényelem szempontjából is fontos a megfelelő ápolás!

Vidd magaddal bárhová!

Sok olyan szexuális segédeszköz létezik, amelyet sajnos nem nagyon tudsz magaddal vinni, akár méretéből adódóan sem. Nos, a Fleshlight Superskin maszturbátor biztosan nem ilyen, hiszen akár egy aktatáskában, akár egy hátizsákban is tökéletesen elfér, sőt nem hogy elfér, kifejezetten helye van! Neked ott lapul már a táskádban?

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés