Hogy lesz az örömből üröm? (x)

Biztosan mindenkinek megvannak a saját kínos, vicces, ciki sztorijai, amik volt vagy épp aktuális párokkal estek meg az ágyban. Természetesen ma már mindenki elpoénkodik ezekkel, de azért ott és akkor bizony senki sem bánta volna, ha megnyílik alatta a föld.

De azt gondoltad volna, hogy hasonló blamázs megtörténhet egyedül is? Most talán azt hiszed, viccelünk, de ez itt a 21. század! Itt már más idők járnak! Hogy milyenek? Mutatjuk is!

Ha unod a markod!

Sajnos nem mindig van kéznél álmaid nője: van, hogy épp dolgozik, bulizik a barátnőivel, elutazott vagy még esetleg nem is találkoztál vele. Attól még nem maradhatsz öröm nélkül, így amikor már unod a markod, akkor a Szexaruhaz.hu Szexshop maszturbátorai épp kapóra jönnek!

parton sétáló férfi

Igen, jól hallottad, nem vagy többé a saját kezedre utalva! Elsőre talán idegenkedsz tőle, de hidd el, férfiak millióinak lapul az íróasztalában vagy az éjjeli szekrényében. Ezek ugyanis tökéletesen visszaadják a női vagina érzetét, így feledve a pár unott mozdulatot, igazi kis privát bulit csaphatsz magadban!

Persze mint minden buli, úgy ez is elfajulhat, de csak akkor, ha nem figyelsz oda!

Itt is be kell tartani a játékszabályokat!

Úgy, ahogy a páros szexben, itt is megvannak a követendő szabályok, amelyeket a saját testi épséged miatt bizony muszáj betartani.

Most sorra vesszük azokat a leggyakoribb hibákat, amiket a maszturbátort használó férfiak leggyakrabban elkövetnek!

  • Megfeledkeznek a síkosítóról! Soha nem lehet annyira sürgető a vágy, hogy kihagyd a síkosító használatát. Tekintsd ezt olyannak, mint aktus előtt az óvszert! Ha nem kened be, akkor annak könnyen sérülés lesz a végeredménye, ugyanis a nyomás hatására keletkező súrlódás bizony igencsak fájdalmas lehet! Ha viszont használod a krémet, isteni nedvesség fogja fogadni a nemesebbik részed!
  • Nem takarítanak! Ez most nem a tűzhely, hanem az az eszköz, ahol síkosító, ondó és szőr együtt kezdenek új életet, aminek te fogod a kárát látni, amikor következő használatkor összeszedsz magadnak egy jó kis gombás vagy más jellegű fertőzést.
  • Túlhevülnek! További extra, hogy a maszturbátorokhoz vásárolhatsz hevítőrudat is, de mindenképpen bánj csínján vele, mert ha túl hevesen tekergeted a hőmérsékletet, az anyag megolvadhat, sőt égési sérüléseket is szenvedhetsz!
  • Rágörcsölnek! Hogyan? Olvass tovább, és megtudod!

Szexuális játékszert használni menő!

Ha azt gondolod, hogy ciki és senki sem használ ilyet, akkor tedd fel magadnak a kérdést: vajon ki és miből tartja életben a szexshopokat? 

Természetesen az emberek és az igényeik, hogy minél több örömet szerezzenek önmaguknak és partnerüknek. Sajnos nem igazán kopott még ki az nézet, mely szerint a testi örömök ördögtől valók. Szerencsére azonban egyre többen képviselik azt a felvilágosult nézetet, mely szerint a szex akár egyedül, akár párban fantasztikus élményt nyújt, amit semmiképpen nem érdemes kiiktatni az életünkből.

Tedd félre hát az aggályaidat, élvezd a testedet, ha kell némi segédeszközzel a Szexaruhaz.hu Szexshop széles kínálatából!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés