Tudj meg többet a piercingfajtákkal kapcsolatban! (x)

Manapság már nemcsak a vagány tetoválások népszerűek, hanem a különféle piercingfajták is, melyekkel még egyedibb külső alakítható ki. Az önkifejezés egyik ismert módja, ha speciális testékszert választunk az igazán különleges megjelenés, illetve saját stílusunk erősítése érdekében.

Beszéljünk az ismert piercingfajtákról!

Nem mindennapi testékszerek viselésével üzenhetünk a világnak, jobban kiemelhetjük vadságunkat, sőt, izgalmasabbá varázsolhatjuk a teljes outfitet. Elég belegondolni, hogy egy ütős köldökpiercinggel a strandon is merészebbek lehetünk. Máris kedvet kaptál, hogy megmutasd egyedi személyiséged egy vagány darab segítségével?

A WEARING.hu testékszerek választékában minden közismert típus fellelhető! Csupán a képzeleted szabhat határt, hiszen kedvedre válogathatsz a legkelendőbb piercingfajtákból és a rendhagyóbb példányokból egyaránt.

köldök piercig

A legnépszerűbbek közé tartoznak az orrba helyezettek, melyek már az őslakosok körében is jelentős szerepet játszottak a mindennapok során. Kezdésként egy orrcimpába szúrt változat javasolt, esetleg az orrlyukak közötti részbe helyezendő típus. Ideális választás például egy köves rosegold karikapiercing. Úgy érzed számodra valami bevállalósabb jelentené a legmegfelelőbb opciót? Ez esetben próbálj ki egy orrnyergen viselt ékszert!

A köldök területén elhelyezett kiegészítők szintén népszerűek, ráadásul általuk még több viselési módot ismerhetünk meg. A piercingek különböző irányból behelyezhetők, így például a valamelyik oldalra néző megoldással kicsit extrémebb hatás érhető el.

A fülünk számos pontját színesíthetjük általuk, kezdőként a húsosabb részbe javasolt szúrni elsőként, ahogyan az orrban viselteknél is utaltunk rá. Nem ritka azonban a porcba, sőt, a belső fülkagyló hídjába rakott kiegészítő sem! Ez utóbbiaknál természetesen hosszabb a gyógyulási időtartam.

Nyelv- és ajkak területén hordott testékszerek

Klasszikus, mégis figyelemfelkeltő típus az alsó ajak jobb vagy bal oldalán elhelyezett ékszer. Gyakran látni azonban az alsó ajak és az áll közötti mélyedésben, ahogyan a felső ajak felett középtájon is. A felső ajak oldalsó részén látottak afféle szépségpöttyök is egyben. Ki ne akarna bájos szexepilt, miközben vagány és egyedi külsővel hódíthat?

Még csak most ismerkedsz a testékszerekkel? Ajánljuk figyelmedbe a talpas kivitelezésű modelleket, ezeken belül számos különleges formából válogathatsz! Remek választás egy ezüst, köves díszítésű alapdarab vagy egy arany, lógós szirom motívum, és máris megmutathatod egyéniségedet, belevaló stílusodat!

Egyedi kiegészítők a test bármely pontján

A sokféle változatnak köszönhetően a test számos területén hordhatunk figyelemfelkeltő kiegészítőket. A folyamatosan bővülő kínálat lehetőséget teremt mindenki számára, hogy megtalálja a legmegfelelőbb típust. Amit viszont érdemes szem előtt tartani, hogy a különböző altípusoknál eltérő gyógyulási idővel kell számolni.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés