Vezeték nélküli porszívóval gyorsabban halad a takarítás (x)

Vezeték nélküli porszívóval gyorsabban halad a takarítás

Sok háziasszony rémálma a porszívózás. A búgó-zúgó készülék nehezen mozgatható, sokat kell hajolgatni, és sok esetben a gépek szívóereje is hagy kívánnivalót maga után. Nem így az ismert, kiváló minőségű vezeték nélküli porszívók, amelyekkel akár öröm is lehet a takarítás.

Miért válasszunk vezeték nélküli porszívót?

Aki csak egyszer is szenvedett már attól, hogy megfájdult a háta, becsípődött a dereka a sok hajolgatás következtében a porszívózástól, az minden bizonnyal örömmel üdvözli a Dyson porszívókat

porszívozó ember

Ezek az akkus porszívók ergonomikus kialakításúak, azaz könnyen és gyorsan lehet velük takarítani, nem kell megszakadnunk közben. Az innovatív technológiával megalkotott készülék hosszú nyéllel rendelkezik, így akár a magas helyeket is elérhetjük vele.

Mivel nem árammal működik, hanem vezeték nélküli, a legeldugottabb helyeket is meg tudjuk vele tisztítani, sőt egyszerűen kézi porszívóvá alakítható, így még az autótakarításhoz is használhatjuk.

A vezeték nélküli Dyson porszívókat a premiumshop24.hu webáruházból érdemes megrendelni, hiszen itt plusz alkatrészeket, kiegészítőket is találunk. Nem mindegy ugyanis, mikor melyik fejet pattintjuk rá az alapra. Nézzük is, mik a lehetőségek!

Szívófejek, tisztítófejek igényre szabva

Az egyik legkeresettebb készülék a webáruházban a Dyson V12 Detect Slim Absolute porzsák és vezeték nélküli porszívó. Ehhez a csomagban a következő tartozékok találhatók:

  • Motorbar™ tisztítófej
  • Világító tisztítófej
  • Hair Screw motorizált tisztítófej
  • Kombi szívóka
  • Résszívó fej
  • Low Reach adapter
  • Csőre pattintható tartozéktartó
  • Fali dokkoló
  • Bepattintható akkumulátor
  • Töltő

A Motorbar™ tisztítófej kiválóan hasznosítható olyan otthonokban, ahol kisállatok is élnek, hiszen ezzel a fejjel a kisállatszőr gyorsan eltávolítható. Nemcsak a szőnyegeket tisztítja hatékonyan a gép, de a kemény padlóról is eltávolítja a port és a szennyeződéseket. Világít is, ha kell, így a láthatatlan porszemeket is felfedi.

Az Anti-tangle Hair Screw motorizált fej felszívja a hajszálakat, gyorsan eltávolítja a nem kívánatos szőrzeteket a kárpitokból. Tölcsér alakú kialakítása van, ezáltal a hosszú hajszálak nem csavarodnak fel a hengerkefére. Kisebb helyeket is hatékonyan tisztít.

Kisállat-tulajdonosoknak további kiegészítők

A premiumshop24.hu webáruház Dyson alkatrészek kategóriájában további hasznos kiegészítőkre is bukkanhatunk. Akik szeretnék kis kedvenceik szőrét mindig tisztán tartani, azoknak nagyszerű választás lehet a Pet Grooming Kit készlet, amely több Dyson porszívóval is kompatibilis.

A kisállatkefe szívófejjel meg lehet fésülni az állat szőrét: a rugalmas sörték maguktól tiszták lesznek utána. A készülék egyébként teljesen halk, a cicákat, kutyusokat nem zavarja a porszívó hangja, nyugodtan tűrik, hogy szépítsük őket.

A Dyson vezeték nélküli porszívók természetesen ezek mellett még számtalan jó tulajdonsággal rendelkeznek, ki is lehet próbálni őket a premiumshop24.hu exkluzív budapesti bemutatótermében.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés