Ezentúl Spotify-on is

Mostantól az Apple iTunes podcast katalógusa és az andoridos, valamint RSS alapú kliensprogramok mellett a népszerű Spotify felületről is elérhető a vipcast audiopodcastos tartalmai. A népszerű kliensprogramból nagyon egyszerűen lehet feliratkozni a podcastra, érdemes megtenni, hiszen így senki nem marad le a friss adásokról. Ehhez csak nyisd meg a Spotify-t, majd a vipcastet a keresőjével kiválasztva a Followingra kell kattintani.

A Spotify kliensprogramban a Following gombra kattintva lehet feliratkozni a vipcastre.
A Spotify kliensprogramban a Following gombra kattintva lehet feliratkozni a vipcastre.

 

Ha bármi gondotok lenne a beállítás kapcsán,  szívesen segítünk, írjatok kommentben.

Kapcsolódó anyagok:

9 thoughts on “Ezentúl Spotify-on is”

  1. Sziasztok! Sajnos a podcast sem Spotify-on, sem más (pl. Podcast Player) alkalmazáson nem található. Utóbbi ugyan látja az RSS feed-et, de nem tud róla eltölteni. Spotify-on pedig egyáltalán nem jelentek meg.

  2. Szia! Köszönöm a jelzést! Mostanában ott volt a Spotify-on és minden más ismertebb podcast kliensben, egyelőre nyomozom, hogy mi történhetett, mi okozhatja a hibát. Remélhetőleg csak átmeneti. Hamarosan jelzek.

  3. Közben az RSS-t már sikerült is megoldani, egy elég összetett probléma volt. A Spotify ügyében egy pici türelmet kérek szépen még, de hamarosan jó lesz az is remélhetőleg.

  4. Innen nézve most már a Spotify felől is újra elérhetővé vált minden. Köszi még egyszer! Azért majd erősítsd meg légyszi, hogy nálad is rendben működik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük