Milyen egyedi ajándékot adhatsz szülinapra?

Amikor egy olyan ismerősödnek van születésnapja, akinek már nem tudsz mit kitalálni, akkor érdemes egyedi, személyes ajándékban gondolkodni. Az emberek jelentős része nem az anyagi részét nézi az ajándéknak, hanem az a fontos számukra, hogy mennyi időt és energiát fektettél az elkészítésébe vagy a beszerzésébe. Mutasd meg, hogy tudsz igazán személyre szabott ajándékot adni!

Rukkolj elő valami egyedivel!

A Szülinapi Újság egy meglehetősen érdekes és rendhagyó nyomdatermék. Mivel kifejezetten születésnapra vagy valamilyen évfordulóra készül, így leginkább az ünnepelt tudja értékelni, hiszen csak neki szól. Ennek az újságnak a különlegessége abban rejlik, hogy egy A/3-as méretű újság készül el, a születésnapon kiadott napilapok legfontosabb híreiből. Mindez persze önmagában nem lenne elég különleges és személyre szabott, így az újság címlap sztorija az ünnepelt megszületése.

szulinapiujsag.hu - 2019 november - Cikk4

A nagy hírről készülő vezércikket minden esetben a megrendelő, azaz jelen esetben te írod meg. Na nem kell megijedni, számos sablonnal segítenek a tökéletes eredmény elkészültében. Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy ha még több személyes cikkre vágysz, akkor annak a megírásában egyedül kell helyt állnod. Ehhez érdemes csatolni egy csecsemőkori képet az ünnepeltről, de ennek hiányában is tökéletesen működni fog az ajándék, mivel így egy korabeli grafika kerül oda illusztrációként. Mindkét variáció igen szívhez szóló, így nem fogsz tudni hibázni.

Maga az újság több napilapból tevődik össze, amiket az adott napon nyomtak. Így nagyobb a választék, hogy a legérdekesebb cikkeket tudják összeválogatni, és tényleg érdekes legyen az újság. Sőt, külön érdekesség, hogy az ‘50-es évektől kezdve akár színes cikkek is kerülhetnek az újságba, mivel akkor már akadtak színesben készült újságok.

A Szülinapi Újságba természetesen még több cikket is készíthetsz, sőt akár egyedi keresztrejtvényre vagy éppen személyes horoszkópra is van lehetőség.

Az újság megrendelése

Mindezeket többféle kivitelben is elérheted, hiszen az alap A/3-as méret mellett rendelhetsz hozzá merített hengert, mappát, de akár bőrkötéssel is gondoskodhatsz a védelméről, ha az ünnepelt nem biztos, hogy vigyázna rá. Sőt, ha igazán stílusos akarsz lenni, akkor akár egy kávéházi lapozóval is leadhatod a rendelést.

Egy Szülinapi Újság általában 1 munkanap alatt elkészül, de akkor sincs vész, ha szinte az utolsó pillanatban olvasod a cikkünket. Lehetőség van SOS rendelést leadni, aminek eredményeként már néhány óra múlva át is veheted Budapesten a kész újságot, természetesen némi felár ellenében.

Ha nincs kérdésed, vágj bele, és tervezz igazán egyedi ajándékot!

(x) – Támogatott tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés