Ajándékozz prémium élményt!

Vannak olyan emberek, akiknek az átlagosan megtapasztalható adrenalin nem elég. Nekik találták ki a prémium élményeket, hiszen általában kiemelt minőségre vágynak. Lássunk néhányat, amivel biztosan sikert aratsz!

Prémium élmények

Azt gondolhatnánk, hogy a prémium élmények és az extrém élmények közé egyenlőségjelet kell tennünk, de ez nem teljesen igaz. A Meglepkék kínálatában elérhető prémium élmények a legmagasabb minőségi fokozatot jelölik. Ez általában egyenes arányban áll annak költségével is, de valljuk be, van az a pénz, amit nem sajnálunk azért, hogy valóra válthassuk a saját, vagy épp szeretteink álmát. Hogy milyen élményeket sorolhatunk ebbe a kategóriába? Lássuk!

Repülés, de nem mindegy, hogy milyen

Repülni sokféleképpen lehet, de nem biztos, hogy mindegyik annyira ütős, hogy kiemelt legyen. Egy szélcsatornás lebegés általában nem tart olyan hosszú ideig, de egy 30 perces verzió már igazán szépnek számít. Ennek során számos izgalmas és hasznos dolgot tanulhatsz, hogy végül akár egy éles ugrást is be fogsz vállalni.

Apropó ugrás. A tandemugrás vagy a bungee jumping sem igazán hétköznapi elfoglaltság, így nyugodtan ide sorolhatjuk őket.

Mindig is vonzott a Top Gun és az űr? Ezek közkedvelt elegye az MIG-29-sel való repülés az űr határán. Mindezt az élményt általában egy szigorú orvosi vizsgálat előzi meg, hiszen nem lehet csakúgy felmenni 12-18 kilométer magasra. Ezzel a sugárhajtású géppel rengeteg izgalmas és hihetetlen dolgot ki lehet próbálni, hiszen egy mozgékony és fürge harci gép repíti a sztratoszféra határáig. Háton repülés, orsó, hurok és még számos izgalmas manőver? Remek alkalom, hogy ne csak a filmekben lásd!


Autók minden mennyiségben

Már egy komolyabb autó vezetése is élmény a legtöbb embernek, de a prémium élmények mindenkit elvarázsolnak. Kipróbálnál egy igazi rally élményt, vagy éppen egy egész napos drift oktatásban vennél részt? Semmi akadálya! A lényeg, hogy megtaláld a számításod és átélhesd azt, amit szeretnél.

Ha ötvözni szeretnénk a prémium élményeket a fent már említett extra dolgokkal, akkor az ideális választás a bikarodeó! A Meglepkék kínálatában ez a legveszélyesebb élmény, ahol a te és a bika táncától lesz hangos az aréna. Ennél nagyobb adrenalin bombát keveset tudunk elképzelni, hiszen nem kis adag bátorság kell hozzá.

Ahogy látható, nem szűkölködik manapság a kínálat prémium minőségű élményekben, így biztos, hogy mindenki megtalálja a számára ideálisat. Ha pedig ajándékba számod, akkor a Meglepkéknél akár ajándékutalványt is választhatsz, hogy a tulajdonosa arra válthassa be, amire csak szeretné.

Natív támogatói tartalom, azt nem a Vipcast készítette. (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés