Egyedi tokot farsangra is!

Elmúlt a karácsony, de nem kaptad meg a számodra ideális ajándékot? Vedd a kezedbe az irányítást, és tervezz magadnak egyedi, fényképes telefontokot! Hogy hogyan? Megmutatjuk!

Minden alkalomra

Az egyedi telefontoknak van néhány előnye a hagyományos, bárhol kapható darabokkal szemben. Hiszen ennek hála bárhol, bármikor felismerheted a telefonodat – nem kell belépned vagy feloldanod a képernyőt – még úgy is, ha csupa egyforma, például egy népszerű Nokia darabbal van dolgod. Arról nem is beszélve, hogy véd a mindennapos használatból eredő kosz és sérülések ellen. Sőt, mivel egyedi, így ha több van, akár hangulatodhoz is vagy aktuális programodhoz is igazíthatod.

Sok okostelefon van a családban? Sebaj! Fordíts egyet rajta, és nézd meg a hátlapot! Garantáltan tudni fogod, hogy kihez tartozik, amennyiben egyedi tokkal rendelkeztek!

Pitbullcase telefontokok

Hogyan tervezz egyedi tokot?

Mi sem egyszerűbb. Persze, csak akkor, ha megtaláltad a megfelelő webáruházat, ami segít elérni a célodat. A Pitbullcase csapata maximális hangsúlyt fordít arra, hogy csak a legjobb minőségű telefontokokat adja ki a kezéből. A rendelés is egyszerű, nem igényel semmi előképzettséget, akár 10 perc alatt is elkészülhetsz.

Ehhez nem kell mást tenned, mint megnyitnod az oldalt, ahol akár azonnal indulhat is a tervezés. Ha mobilról lépsz be, akkor kiírja a telefonod típusát, így megspóroltál egy csomó kattintást. Ilyenkor csak a választott tokot kell kinézned, és már töltheted is fel a képet a tervezőfelületre.

Ha számítógépről ügyködsz, akkor ki kell választanod a telefonod márkáját, típusát és azt, hogy inkább tervezel vagy vásárolsz. Ha tervezel, akkor láthatod, hogy miből lehet válogatni, és már léphetsz is a tervezőfelületre.

Töltsd fel a képet és formázd kedvedre! Készíts kollázst, használj effekteket, matricákat, feliratokat. De vigyázz, a kevesebb néha több! A túl sok extra ronthat a minőségen, ezért ezt ne hagyd figyelmen kívül! Sőt, figyelj a felbontásra is, ami azt jelenti, hogy lehetőleg HD (1280×720), HD Ready (1366×768) vagy FULL HD (1920×1080) felbontású legyen a kép.

Ha nem találtál igazán neked való fotót, akkor nézz körül az oldal galériájában, mert több száz képet találsz a különböző kategóriákban.

Webshopból rendelnél?

Akkor sincs veszve semmi, ha inkább az oldalról rendelnél olyan tokot, ami már készen van, hiszen erre is van lehetőséged. Ilyenkor csak válaszd ki a telefon típusát, nézd meg, hogy milyen a felhozatal, és tedd a kosárba az ideális darabot. Azt azért tudnod kell, hogy ez a kínálat sokkal bővebb, mint a tervezhető tokoké, hiszen vannak olyan lehetőségek, amikre nem lehet egyedi tokot készíteni. Gondolunk itt mondjuk az ütésálló tokokra.

Egyszerű? Mi tart vissza? Válaszd ki minél előbb a számodra megfelelő tokot!

Natív támogatói tartalom, a cikket nem a vipcast készítette. (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés