Hosszú kapcsolat vagy egyéjszakás kaland? Mire használjuk a randiappokat?

Fontos tisztázni, hogy ki mit vár egy internetes társkeresőtől. Egy egyéjszakás kalandot vagy éppen egy életre szóló kapcsolatot? Bár az utóbbi meglehetősen ritka jelenség, minden attól függ, hogy ki mire használja a randiappok adta lehetőségeket. Ismerjük meg őket részletesebben. (x)

Milyen célból?

Vannak bőven, akik a hagyományos társkeresési formájában használják ezeket az appokat. Nekik egy tartós kapcsolat reménye lebeg a szemük előtt, bár a hagyományos társkeresők mellett vannak, amik inkább egy bizonyos csoportot céloznak meg, mint amilyenek a diplomások vagy egyéb kiemelt tulajdonságokkal rendelkezők.

Vannak kifejezetten szexpartner kereső alkalmazások, amik nem is titkolják, hogy ezért jöttek létre. Ezeknek minden esetben a szex a végcélja, legyen szó róla bármilyen helyen és formában. Persze meglehet, hogy egyik-másik kapcsolat más irányt vesz, és végül akár családalapítás lesz a vége, de az igazi lényege az orgazmus. Ebben az esetben a pénz nem motivációs tényező.

erotika, szex, társkereső, applikáció, mobil

Ha már szóba került a pénz, vannak olyan oldalak és appok is, ahol örömlányokat lehet találni, de olyan is van, ahol inkább dekorációs célból keresnek kísérőt. Akármennyire is tárgyiasítja ez a nőt, de a lényegen nem változtat, hogy reprezentatív célból van ott.

Ezenfelül pedig ott vannak a vegyes oldalak, amik ötvözik a fentieket, azaz bizonyos tehetősebb réteg, hosszabb távon veszi igénybe a dekoratív hölgyek vagy urak szolgáltatásait. Természetesen ellenszolgáltatás fejében történik mindez, mint például luxus életkörülmények biztosítása, utazások és nem mellesleg rengeteg pénz.

Csak óvatosan!

Mégis a különböző randi appok alkalmazása mellett döntöttél? Használd egészséggel, csak mindig figyelj arra, hogy a megfelelő óvatossággal vágj bele. Az első buktatója, hogy soha nem tudhatod, hogy ki van a beszélgetés másik végén, így óvatosan adj ki magadról információt. Az is gyakori, hogy élőben nem mindig találják meg az ismerkedők az összhangot, ami ellenben a digitális világban megvan.

Arról nem is beszélve, hogy ezek az appok túlságosan gyorssá és érzéketlenné teszik az ismerkedést, amit a valóságban jóval lassabban és romantikusabban kéne megtenni.

Mire figyelj még?

  • Ne kertelj, tudd, hogy mit akarsz, és ne árulj zsákbamacskát a szándékaidat illetően!
  • Mindig légy önmagad, és ne hazudj a digitális profilodon sem!
  • Ne lógj folyamatosan az appon, hiszen így esélyed sincs a való életben történő ismerkedésre! Lehet, hogy pont ott van melletted az igazi, de elszalasztod.
  • Ne told túl a keresési feltételeket, adj esélyt!
  • Ha szimpatikus az illető, akkor randizzatok az életben, ne ragadjatok le az appon!
  • Ha szexre kerül a sor, minden esetben védekezzetek óvszerrel, hiszen nem csak a nem kívánt terhességet kerülhetitek el, de a különböző nemi betegségekkel sem kell számolnotok.

Hirdetői tartalom (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés