Supreme itt, Supreme ott, mindenhol tombol a Supreme-őrület! (x)

Tulajdonképpen elmondható, hogy aki nem egy szikla alatt töltötte eddig a mindennapjait, az bizony már hallott a Supreme márkáról. Az amerikai cég már egészen régóta létezik, és manapság már nem csupán eredeti célközönsége hordja a logójukkal ellátott ruhákat, cipőket és használja termékeiket. A következőkben röviden szeretnénk mesélni a cégről, bevezetni a márka kultuszába és körüljárni a tényt, hogy ezzel a márkajelzéssel szinte már bármit meg lehet találni a piacon.

Szinte bármit meg lehet találni?

Bizony, nem viccelünk! Ruhák, cipők, telefontokok, gördeszkák, szerszámosládák, gitárok, kiegészítők és minden egyéb. A Supreme márka éppen akkora rajongótáborral bír a divatszakmában, mint a legmenőbb divatmárkák, például a Louis Vuitton.

Ez az a márka, amely rengeteg különleges, híres művésszel kötött szerződést, elterjedésük talán ennek is köszönhető. Ráadásul a Supreme nem gagyi termékekkel akarja kiszúrni vásárlói szemét, ezt igazolja az a tény is, hogy a nemzetközileg elismert árverő cégnél, a Christie’s-nél 2018-ban különféle árveréseken összesen majdnem 1 millió dollár folyt be, csupán ezen márka tárgyainak eladásából.

Röviden a Supreme-ről

A Supreme tehát egy nagyon népszerű márka, amelyet megannyian szeretnek. Mi vajon a sikerének titka? Honnan indult a Supreme márka?

Ahogyan azt már a bejegyzésünk elején is említettük, ez a gyártó bizony régóta dobja piacra termékeit. New Manhattanben nyitották meg első boltjukat 24 évvel ezelőtt. A bolt eredetileg a deszkások igényeinek akart eleget tenni termékeikkel, ám ahogy telt az idő, a Supreme ismertebb lett, így egyre többen választották. A boltot is úgy tervezték, hogy akár deszkázás közben is be lehessen térni, akadálymentesen körbejárva.

A cég egymás után nyitotta meg az üzleteit világszerte, ahogy egyre elterjedtebbé és keresetebbé vált. A Supreme márka termékeinek hordásával a legtöbben úgy érzik, ők különlegesebbek, mint az átlag, ez pedig a különleges dizájnnak köszönhető. Az exkluzív, különleges külsejű kiegészítők között pedig megtalálhatod azt, amire a leginkább szükséged van!

Egy kiegészítő, ami neked is tetszhet

Az összes létező kiegészítő közül a legfontosabbak azok, amelyek könnyebbé teszik az életünket. Melyik az, amelyre mindenkinek szüksége van? A modern korban ez biztosan a telefontok.

Infinity tokok - Supreme

Nem mindegy azonban, hogy milyet választasz! Az egyszerű, olcsó tokok sajnos annyira különlegesek, mint a koppintott Supreme termékek. Ha szeretnél minőségi, mégis Supreme logóval ellátott telefontokot beszerezni, akkor nézz körül az INFINITY Tokok oldalán, ahol más mobilkiegészítő mellett ilyet is találhatsz!

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a vipcast készítette.

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés