Rendhagyó városnézés (x)

Szeretnéd úgy látni a fővárost, ahogy még sosem? Egy luxusautó nyújthat tökéletes közeget egy igazán egyedi városnézéshez, sőt akár az egész családot meghívhatod. Hogy hogyan? Megmutatjuk!


Városnézés Budapesten

Ha a fővárosban élsz, akkor valószínűleg már unalomig ismered a látványosságokat, hiszen volt lehetőséged bejárni őket. Persze az is lehet, hogy még nem vonzottak ilyen kontextusban a különféle épületek, vagy csak egyszerűen nem voltál kíváncsi a legfontosabbakon túl másra. Pedig hidd el, Budapest rengeteg szépséget rejt magában, amiket mindenképp látni kell, lehetőleg inkább előbb mint utóbb.

Ehhez igazán jó társ lehet egy izgalmas limuzin, ahova nem csak te férsz be, hanem akár a legjobb barátaid vagy épp családtagjaid. 10 fő alatti városnézés esetében tökéletes választás a Chrysler 300C, ami gyönyörű, csillogó arany színével garantáltan kitűnik a környezetéből. Tiszteletet parancsoló méretével igazán az utak királyának lehet nevezni. Arról nem is beszélve, hogy ezt a limuzint mintha városnézésre tervezték volna, hiszen a tetején panorámatető kap helyet, így nem csak az ablakon kifelé gyönyörködhetünk, hanem felfelé is ámuldozhatunk a kilátáson.

Limuzinbérlés Budapesten

Tökéletes kombináció a kényelmes kanapé és Budapest nevezetességei. Emellé pedig minden bérléshez jár egy üveg ajándék, behűtött pezsgő, amit az út során lehet elkortyolgatni. Mi kellene még az igazán emlékezetes élményhez?

Mindenkit elbűvöl

Az is lehet, hogy már évek óta nem jártál Budapesten, vagy épp egy hazalátogató rokont szeretnél meglepni egy kis kirándulással. Nappal és éjszaka egyaránt csodaszép látványt nyújt a kivilágított fővárosunk, hiszen mind a Parlament, a Budai Vár és persze a Hősök tere is igazán impozáns az esti fényekkel. Ezt átélheted a családtagjaiddal és a barátaiddal egyaránt, de ha a partneredet szeretnéd elbűvölni, akkor sem áll senki az utadba. A tetőablakba is kiállhatsz, ha úgy tartja kedved, és kedvedre üdvözölheted a közlekedés többi résztvevőjét. Hidd el, biztosan vissza fog integetni az összes gyalogos és a környező autók sofőrjei is.

A PLS Partylimuzinnál mindent megtesznek azért, hogy kivételes élményben lehessen részed és a veled utazóknak, valamint lehetőség szerint a nevezetességekhez minél közelebb sikerüljön parkolóhelyet találni. Mivel többféle útvonal közül közül is választhatsz, így elég, ha csak kitalálod, hogy miket szeretnél megnézni, és meg is tervezik helyetted az ideális útvonalat. Neked nem kell mást tenned, mint kényelmesen elhelyezkedni és csodálni a különleges kilátást.

Érdekel a városnézés limuzinnal? Ne habozz, bérelj mielőbb egy csodaszép, tekintélyt parancsoló limot, és élvezd a megkülönböztetett figyelmet és a luxust!

(X) Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette.

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés