Megmutatjuk az Xtend lényegét és fontosabb előnyeit (x)

Az Xtend keretrendszerének, platformjának és lehetőségeinek a részletes megismerése erősen javasolt akkor, hogyha nyitottan állunk az új és innovatív kereskedési felületekhez. A cikk ezzel kapcsolatban kíván hathatós segítséget nyújtani.

Megmutatjuk tehát, mi is az Xtend lényege, kiknek lehet igencsak előnyös, illetve milyen módon nyílhat lehetőség a használatára.

Dióhéjban az Xtend lényegéről és hozzáadott értékéről

Az Xtend a tőkepiacon történő megjelenést hivatott megkönnyíteni az ebbe az irányba mozduló piaci szereplők számára. Mindezt alacsonyabb díjakért cserébe, egyszerűbb feltételek mellett, és nem mellékesen speciális támogató eszközök biztosításával.

Az Xtend azon kis- és középvállalkozásoknak jön kapóra, akik a növekedésük finanszírozását megcélozva kívánnak tőkéhez jutni úgy, hogy élnek a részvénykibocsátás lehetőségével. Az Xtend nekik tényleg ideális megoldást jelent.

Ezzel ugyanis proaktív módon el tudják kerülni a hitelfelvételt, amivel adott esetben nemkívánatos kötelezettségeket és kellemetlenségeket vennének a nyakukba.

Random Capital

Akiknek az Xtend a legtöbb előnyt és lehetőséget tartogatja

Mivel az Xtend a Budapesti Értéktőzsde által létrehozott platform, ennek értelmében a hazai piacon jártasnak számító kereskedők lehetnek a fő haszonélvezői. Értelemszerűen azok mellett a kis- és középvállalkozások mellett, akinél pontosan ez a keretrendszer teremtheti meg a növekedés és fejlődés anyagi feltételeit.

Mondhatni olyan megoldásról beszélünk tehát, amely „win-win” szituációt teremtve minden érintett számára a nyereség előnyeivel és lehetőségével kecsegtet. Előnyös a vállalkozás döntéshozójának, hiszen az Xtend segítségével indokolatlan financiális kötelezettségvállalástól mentesen jut forráshoz.

Miközben a jó érzékkel a lehetőségekhez nyúló kereskedőknek is kapóra jöhet az Xtend felülete. Elvégre nincs más dolguk, mint megalapozottan választani a rendelkezésre álló cégek között, és optimális helyre befektetni a tőkéjüket.

Az Xtend és a tőzsde közötti legfontosabb eltérések

Maga az eltérés elsősorban ott kezdődik, hogy az Xtend egy multilaterális kereskedési platformnak számít. Ez önmagában egy olyan keretrendszert teremt meg, ami markáns eltéréseket mutat a tőzsde feltételrendszeréhez képest.

Az Xtend feltételei és kritériumai ugyanis kevésbé szigorúak. Pontosan azért, hogy a fejlődésre és növekedésre vágyó kis- és középvállalkozások számára is biztosítsa a kedvező lehetőséget. Képletesen fogalmazva alacsonyabb a belépési küszöb.

Viszont minden más szempontból gyakorlatilag megegyezik a platform a hagyományos értelemben vett tőzsdei viszonyokkal. Ennek persze felhasználói szempontból borzasztó nagy előnye, hogy nem kell szinte a nulláról teljesen újratanulni egy teljesen más platformot.

(X) Hirdetői tartalom!

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés