Hogyan válassz tökéletes zuhanykabint? (x)

Első körben könnyűnek tűnhet megtalálni a tökéletes zuhanykabint, ám a választék túl széles ahhoz, hogy a döntés egyszerű legyen.

A számos stílusban, formában és méretben kapható változatok túl soknak tűnhetnek egy átlagos ember számára. Ezek egyáltalán nem könnyítik meg a választást, így most segítünk, hogy el tudd dönteni, melyik számodra a tökéletes kiegészítő a fürdőszobába.

Mekkora méretet válasszunk?

Az egyik legfontosabb szempont egy új zuhanykabin vásárlása esetén annak mérete. Tudnunk kell, hogy mekkora helyünk van, ahova azt el tudjuk majd helyezni. Ez fogja meghatározni, hogy milyen méretben gondolkodhatunk.

Egy kis méretű helyiség esetén nagyon nem mindegy, hogyan rendezzük be a teret. Egy nagyobb fürdőszobában persze könnyebben tervezhetünk, de itt is érdemes elgondolkodni azon, hogy mire is van szükségünk pontosan. Vajon hányan fogjuk használni? Idősek és kisgyermekek is tisztálkodnak majd itt?

Ezek mind fontosak, amikor a méretet határozzuk meg.

Milyen legyen a zuhanykabin formája?

Bár a félköríves zuhanykabinok ideálisak lehetnek, főleg azok számára, akik a kerekebb formát kedvelik, nem mindig a legjobb választások. Ha a szögletes fajtákat szeretjük, akkor sem kell csalódnunk, hiszen a választék ezekből is rendkívül széles.

A Mozaikkerámia webshopjából találhatunk számos szögletes darabot, amelyekből a kínálatban többféle méret és fajta is szerepel. A legfontosabb a forma kapcsán, hogy a helyet hatékonyan tudjuk kihasználni. Éppen ezért szóba jöhetnek tolóajtós verziók is, amelyek nemcsak modernek, hanem praktikusak is.

zuhanykabin a Mozaikkerámiától

Milyen legyen a zuhanykabin anyaga és színe?

Egy zuhanykabinnál nemcsak annak formáját, hanem anyagát és színét is kiválaszthatjuk. Számos kombináció közül válogathatunk, csak az egyéni stílusunk és a pénztárcánk határozza meg, hogy végül melyik mellett döntünk majd. Ez lehet üveg vagy plexi, fehér vagy ezüst, de a színeket és az anyagokat kombinálhatjuk is.

Milyen egyedi igényeink vannak?

Vannak olyanok, akiknek speciális igényeik vannak. A standard választékból nem biztos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Pontosan ezért van lehetőség számos webáruházban összeállítani az ideális kombinációt. Több helyen készítenek tetőtéri zuhanykabinokat is, amelyekhez azonban néhány esetben helyszíni felmérésre is szükség lesz.

Az exkluzívabb kivitelt kedvelők számára mára már elérhetőek öntött márványból készült zuhanytálcák is, amelyek időtállóak, nem színeződnek el, ráadásul magas az ütés- és a kopásállóságuk is.

Ne feledjük el, hogy a kabinnak jól hozzáférhető helyen kell lennie, hiszen naponta akár többször is használatban lesz. A tisztítás szempontjából sem mindegy, hogy mennyire egyszerű a művelet. Ha beszorítjuk a mosdó vagy a szekrény mellé, nem fogjuk tudni kényelmesen használni.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés