Kerti tárolók a rendezett udvarért (x)

Nagyobb családi házba költözéskor nagy öröm, hogy rengeteg hely áll rendelkezésre, és az udvar is számtalan szórakozási lehetőséget kínál. A magunkkal hozott holmik elhelyezését követően jövünk azonban rá, hogy a nagy szabad terület több gyerekjátékot, a terület gondozása, megmunkálása pedig több eszközt és minden újabb dolog még több helyet igényel.

Ekkor vesszük igénybe – ha van – a pince vagy a garázs tereit, ha viszont nincs hova terjeszkedni, egy könnyen felállítható kerti tárolót kell beszereznünk, ami a kerti gépek, kerékpárok vagy a gyerekjátékok számára időjárásálló tárolóhelyet biztosít.

Plusz tárolóhely a kertben

A kisgyerekes családokban már egészen korán felmerül az igény a medence felállítására, az egyre nagyobb méretű trambulinra, elektromos autóra, amik tárolását szezonon kívül is meg kell oldanunk. A kert méretével arányosan a kertápolási eszközök száma is nő.

A fűnyíró, ásó, gereblye elhelyezéséről szintén gondoskodnunk kell. Ne bosszankodj, ha nincs vagy a kelleténél kisebb a garázs vagy a pince. Ha nincs már szabad hely az alagsorban, terjeszkedhetsz a kert felé is.

Ha helyhiányban szenvedsz, szerezz be egy kerti házat. A stabil vázú, változatos színben készülő tárolóházak eltüntetik a rendetlenséget. A lakókörnyezet színvilágához igazodva kedvező áron nyújtanak megoldást a tárolási gondokra. A többféle méretben készülő házak igazodnak a család igényeihez, így soha többet nem kell szégyenkezni a vendégek előtt.

kerti kisház

Melyik tárolót választanád?

A házikók fémből, műanyagból vagy polikarbonátból készülnek. Anyaguk karbantartást nem igényel, szerelésük egyszerű. A két-három vagy négy panel hosszúságú házak mindenhova illenek. Az alaplemez nélkül készült házak csak sík, betonozott területre, burkolt teraszra, betonlapra vagy fapadlóra helyezhetők, míg a fix alapúak betonpillérre is telepíthetők.

A tárolókba tolóajtón keresztül lehet bepakolni, ami nem vesz el helyet a raktérből. A felesleges pára a szellőzőn keresztül távozik. Ez óvja a tárolóba helyezett tárgyak épségét.

Válassz kerti tárolót

A fémkivitel minőségi profilozott acéllemezből és horganyzott, porszórt fémszerkezettel készül. Az időjárásálló váz és a porszórt, minőségi acéllemezből készült oldalpanelek ellenállnak a korróziónak, ami garantálja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. A műanyag házak rozsdamentes acélból készült alapjára rozsdamentes tetőburkolat kerül, az oldalfalakat pedig erős műanyag oszlopok tartják.

A törhetetlen polikarbonát házak alumínium profilra helyezett lemezekből állnak. Ez a konstrukció rendkívüli módon ellenáll az időjárás viszontagságainak. Speciális fajtája a polikarbonát üvegház, amiben kipróbálhatjuk magunkat a növénytermesztésben. A közel 8 m2-es üvegházban acél talapzatú, galvanizált profilok tartják a polikarbonát lemezeket. A hagyományos fóliaházakhoz képest dupla hőt képes magába zárni.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés