Így válassz konténeres sittszállításhoz megbízható céget (x)

Ha konténeres sittszállításhoz keresel megbízható céget, akkor elsőre úgy gondolhatod, hogy nincs is könnyű dolgod. Pedig ha betartasz pár alapszabályt, ha követed a lent leírtakat, könnyen rátalálsz a megfelelő cégre.

Segítek most neked, hogy lehetőleg ne a saját károdon kelljen megtanulnod, hogyan válassz megfelelő szállítót. Kérlek olvasd végig a cikket, és lehetőleg használd a benne leírtakat.

Fontos a megfelelő honlap

Ha nincs honlapja egy cégnek, az ma már elég komolytalannak minősül. De az is, ha egyáltalán nem informatív. Legyen rajta elérhetőség, lehetőleg több is. Nyitvatartási idő, szolgáltatások, stb. Ezek mind-mind nagyon fontosak, éppúgy, ahogy az is, hogy leinformálható legyen a cég. Ehhez pontos cégadatok is kellenek a honlapjukra. Ha ezek megvannak, akkor érdemes rákeresni a cégre egy ingyenes cégnyilvántartóban.

Szóljon rólad és a konténeres sittszállításról is

A honlapnak nem csak arról kell szólnia, hogy kik ők, mióta végzik ezt, és hol érhetőek el. Általánosságban elmondható, hogy nagyon sokan itt be is fejezik a honlapot, pedig még ez is elég kevés. Ne csak informatív, de segítőkész is legyen a cég. Ez már látszódjon a honlapjukon is, ahol legyen elég infó ezzel az egész konténeres sittszállítással kapcsolatban. Mi ennek a menete, mikor érdemes konténert rendelni, stb. Ha ezeket az infókat megkapod az oldalukon, akkor máris sokkal kevesebbet kell kérdezned az ügyfélszolgálatuktól, azaz maguknak is segítenek.

sittszállítás

Igen, ez azt is jelenti, hogy beszélned kell az ügyfélszolgálattal. A legjobb, ha telefonon, mert ott sok minden kiderül. Abból, ahogy beszélnek veled, amennyire segítőkészek, és amennyire fel tudják benned építeni a bizalmat feléjük. Ha nem ráznak le, bizalomgerjesztő az egész beszélgetés, és az előzőek is stimmeltek, akkor lehet, meg is vagy. Ekkor már jó eséllyel rendelheted is a konténeres sittszállítást.

A cég működése

Ahhoz, hogy egy sittszállítással foglalkozó cég jól, hatékonyan működjön, szüksége lesz egy nagy flottára. Emellé pedig számos konténerre is, különböző méretekben. Ezek fogják azt biztosítani, hogy gyorsan tudjanak majd reagálni egy-egy SOS igényre. Emellett nem árt, ha profi diszpécserekkel is dolgoznak, akik megfelelően tudják irányítani az egész flottát.

Hulladékkezelés

Hab a tortán, ha a cégnek megvannak az engedélyei a hulladék kezelésére is. Ez egyrészt csökkentheti a költségeket feléd is, másrészt környezetkímélő megoldás is lehet. Így jó eséllyel már a telephelyen elkezdik szortírozni a beérkező hulladékot. Ennek eredménye pedig az, hogy sokkal környezetkímélőbb lesz az egész folyamat. Nem kell külön egy válogatóba még továbbszállítani a hulladékot. Valamint olyan hulladék kerül csak lerakóba, amit nem tudnak már újrahasznosítani. Szelektív hulladékkezelés, ez a jövő. Ha ezt tudja egy cég, az már maga a mennyország. Megtaláltad, amit kerestél.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés