Fizetési kérelem szolgáltatás az online számlázóban (x)

Hazánkban elsőként a Billingo online számlázó programban jelent meg a Fizetési kérelem funkció. Mire jó? Milyen előnyei vannak? Miért tekinthető páratlan pénzügyi innovációnak? Mutatjuk a válaszokat a témával kapcsolatban felmerülő legfontosabb kérdésekre.

A Billingo Fizetési kérelem funkciója valóban óriási újdonságnak számít hazánkban. Lényegében nem más, mint egy fizetési igény, aminek köszönhetően utalandóként megjelenik a fizetendő összeg a partner netbankjában, amint kiállításra kerül a számla.

Azonnal teljesítetté válik az adott számla státusza

Ahhoz, hogy az adatok azonnal megjelenjenek, nincs szükség emberi közreműködésre. Amint jóváhagyja a partner a netbankjában az utalandóként megjelent összeget, az utalás azonnal megtörténik. Még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors az utalás.

További előnye a funkciónak, hogy amint kiegyenlítésre került az összeg, a netbank jelzi azt a Billingo felé, így azonnal teljesítetté válik az adott számla státusza. Mindez részletfizetés esetén is megvalósul. A Fizetési kérelem funkció a Pro csomagban teljesen ingyen használható.

Billingo

A Billingo megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak

Milyen adatok szükségesek a Fizetési kérelem elindításához? Mindössze a kérelmet befogadó fél nevére és bankszámlaszámára van szükség. A többi adatot az online számlázó program automatikusan kitölti a már megtörtént beállítások alapján. Természetesen a Billingo megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, így nem kell aggódni a megadott adatok biztonsága miatt.

A Billingo Fizetési kérelem funkciója jelenleg a következő bankok esetében használható: Budapest Bank, Erste Bank, OTP Bank Raiffeisen és Takarék Bank. A lista napról napra bővül, a pénzintézetek folyamatosan csatlakoznak a rendszerhez.

A vállalkozás gyorsabban és egyszerűbben juthat a pénzéhez

Az új funkció segítségével az egyéni vállalkozás gyorsabban és egyszerűbben juthat a pénzéhez. A partnerek számára mindig szem előtt lesznek a kiállított számlák. Ráadásul a partnerek is jól járnak, hiszen időt spórolhatnak ennek a lehetőségnek köszönhetően. Nem kell az adatok beírásával tölteniük az idejüket az utalást megelőzően. Nem kell többé a bankszámlaszám és a közlemény kitöltésével bajlódniuk.

Továbbá az adatok téves feltüntetésétől sem kell tartaniuk, hiszen a rendszerben nem fordulhat elő elírás. A partnerek azt is eldönthetik, hogy azonnal végrehajtják-e az utalást, vagy pedig inkább későbbre halasztják azt. Továbbá lehetőségük van a teljes, illetve részösszeg utalására.

Összességében elmondható, hogy az új funkciónak köszönhetően a vállalkozás gyorsabban és kényelmesebben juthat a pénzéhez, miközben a számlák státuszának átállításával sem kell foglalkoznia. A partnerek pedig egyszerűen tudják rendezni a kifizetéseket, nem kell az adatok beírásával és ellenőrzésével bajlódniuk. A Billingo Fizetési kérelem funkciójával mindenki nyer.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés