Feladatok a nyárra, ha Amazon üzleted van (x)

Emlékszel még a gyermekéveidre? Amikor egész évben másra sem vártál, csak a nyárra?! Izgatottan számoltad a hónapokat, heteket és napokat, mire végre felkerülhetett a táblára a VAKÁCIÓ! felirat minden egyes betűje?

Arra gondoltam, hogy megkérdezem. Most mit jelent neked a nyár? Kánikulát? Bonyodalmakat, hogy meg legyen oldva a gyerekeid felügyelete? Azt az egyetlen hét nyaralást, amiből fáradtabban érsz haza, mint ahogy elindultál?

Emlékszel még, miért vágtál bele az Amazon wholesale üzletbe? Persze, persze, jól akartál keresni és nem akartál napi szinten az irodába járni, meg a saját magad főnöke szerettél volna lenni. És még? Egy szabadabb, kötetlenebb élet lebegett a szemeid előtt, ahol beoszthatod a szabadidődet, ahol valóban bárhonnan dolgozhatsz és újra várhatod – akár a gyerekeiddel együtt izgulva – azt a csodálatos nyári vakációt, amelyben kalandok és élmények várnak a megszokott robot helyett.

nyár, tengerpart

Itt az ideje számot vetned azzal, hogy sikerült-e elérned a céljaidat? Ki tudsz-e lépni a nonstop üzemmódból, és engedélyt adni magadnak a nyári kikapcsolódásra? Ne feledd: ha mindig csak kiveszel és nem teszel bele semmit a – ha már utazás és nyaralás, akkor mondjuk – bőröndbe, akkor bizony előbb-utóbb azzal szembesülsz, hogy a bőröndben semmi sem maradt. Az Amazon üzleted lehetőséget nyújt arra, hogy a feltöltődésre is jusson energiád, s így jóval nagyobb elánnal vethesd bele magad a munkába a pörgős üzleti időszakok alatt.

Hiszen nyáron a fű se nő – tartja a mondást és valljuk be, ez némileg igaz is. Az Amazon háza táján is kissé lassabban csordogálnak a dolgok, ezt azonban akár előnyödre is fordíthatod! Lássuk Szőke Balázs, az Amazon üzletek szakértőjének tuti tippjeit!

Itt a lehetőség tanulni!

A feltöltődés nemcsak láblógatást jelenthet. A csendesebb időszakok lehetőséget adnak arra, hogy tanulj és fejleszd készségeidet, amelyeknek köszönhetően hatékonyabban tudsz majd működni akkor, amikor felpörög az üzlet. Érdemes megismerkedned például az Amazon piacterekkel, amelyek az üzleted bővítését is lehetővé teszik. Mindezt persze megteheted a strandon vagy akár a tengerparton ülve is.

Élj a nyári akciók kínálta lehetőségekkel!

A lassabb nyári üzleti időszakban rengeteg nagy mértékű, akár 50%-os akciók is meghirdetésre kerülnek. Gondold át, hogy vannak-e ezek között olyan termékek, amelyekre időszakosan csökken ugyan nyáron a kereslet, de mondjuk a téli, karácsony előtti időszakban jellemzően jelentős dráguláson esnek át! Gondold át, hogy mennyire tudsz és mennyire éri meg az adott termékeket beszerezni a jelenlegi alacsony áron és a forgalmasabb időszakban, magasabb áron áruba bocsátani!

Számolj le az elmaradt feladataiddal!

A nyár remek időszak arra, hogy olyan teendőkre is időd jusson, amelyekre év közben sosem sikerül időt szakítani, így mindig az utolsó helyekre sorolódnak a teendőid listáján, ellenben elég fontosak ahhoz, hogy egyszer végre alaposan foglalkozz velük.

Mindenféle adminisztrációs feladat, egyeztetés a könyvelővel, felülvizsgálandó kérdések – mindegyikre juthat nyáron időd. S még sokkal többre is! Számot vethetsz a céljaiddal és elért eredményeiddel és megfogalmazhatod a jövőbeli terveidet is!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés