Az irodai öltözőszekrény előnyei (x)

A munkahelyeken gyakori probléma, hogy nincs egy zárt helyiség, ahol kényelmesen át lehet öltözni egyik ruhából a másikba. Az is célszerű lenne, ha néhány dolgot tárolhatnánk is ott. Az ilyen esetekben jól jöhet egy irodai öltözőszekrény.

Miért hasznosak az irodai öltözőszekrények?

A nagyobb üzemekben, gyárakban természetes, hogy van öltözőhelyiség, ahol felveheti a munkaruhát az ember. Az utcai ruhák, cipők tárolása ilyenkor zárható öltözőszekrényekben történik.

Ám ezek a bútorok máshol, például irodaházakban, sportlétesítményekben, iskolákban, kisebb vállalatoknál is hasznosíthatók lehetnek. Nemcsak a fizikai dolgozók, hanem a szellemi munkát végzők is visznek be magukkal a munkahelyükre olyan dolgokat, amelyeket napközben biztos helyen szeretnének tárolni.

öltözőszekrény

Van, aki az üzleti ebédhez használt ingjeit, van, aki a magas sarkú cipőjét tenné egy öltözőszekrénybe. Gondoljunk azokra is, akik kerékpárral járnak dolgozni, és bent szeretnének átöltözni! És mi történik akkor, ha ebéd közben vagy kávézáskor foltos lesz a felsőnk?

Erre is a legjobb megoldás egy öltözőszekrény, ahol pótruhát is lehet tartani.

Az öltözőszekrények fajtái

Otthonosabban érezhetjük magunkat egy munkahelyen, ha van egy kis zug, ami csak a miénk. Ezt belátva valóban sok vezető törekszik arra, hogy egy helyiséget kijelöljön öltözőnek, tárolóhelyiségnek. Még ha kicsi is a hely, az irodákba tervezett öltözőszekrényekkel könnyen megoldható, hogy mindenki elzárhassa értékeit, eltegye a váltóruháját vagy a személyes dolgait.

Az Office Plaza irodabútorokat forgalmazó webáruházban többféle öltözőszekrény közül is választhat az érdeklődő a helytakarékos megoldásra törekedve, akár mennyiségi kedvezmények igénybevételével. Vannak rövid, hosszú és Z-ajtós szekrények is, ez utóbbiak például igen dizájnosak: bár kicsinek tűnnek, mégis elfér bennük a kabát, a cipő és még a táska is. A rövid ajtós szekrényekbe összehajtva tudjuk betenni a ruhákat, míg a hosszú ajtósokhoz ruhaakasztó is jár. Egy cégvezetőnek, igazgatónak érdemes felmérnie a dolgozók igényeit, mielőtt öltözőszekrényeket vásárol, hogy a lehető legpraktikusabbat válassza ki a munkatársak számára.

Az öltözőszekrényekhez tartozó extra dolgok

Az egyértelmű, hogy mindenképp jól zárható öltözőszekrényt érdemes vásárolni, hiszen ebben a dolgozók személyes tárgyaikat is elhelyezhetik. A lakattal záródók mellett léteznek biztonsági záras és számkombinációs szekrények is. A legjobb, ha a munkahelyi öltözőszekrényhez ülőpad is tartozik, amire leülve kényelmesen cserélhetünk lábbelit.

Anyaguk strapabíró legyen: az acélszekrények a legjobbak. Tisztításuk egyszerű, ha lábakon állót választunk, alattuk a padlót is tisztán lehet tartani. Az irodai öltözőszekrények kiválasztásakor a praktikum mellett az esztétikumra is érdemes figyelni. Ezek a formás, praktikus acélszekrények színben is személyre szabhatók, így akár a céghez társított színben is igényelhetők. Beszerelésükhöz kérjük szakember segítségét!

(x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés