Családi nyaralások legfontosabb szempontjai (x)

Egy család életében a nagy nyári nyaralás rendszerint kitüntetett szereppel bír. Azonban az élmények átélése előtt sok kihívással nézhet szembe az utazást, nyaralást tervező családtag. Adunk néhány hasznos tippet a szervezéshez!

Miben különböznek a családi ajánlatok?

Manapság már számtalan tematika szerint lehet szemezgetni a nyaralási ajánlatok között és gyermekkel, gyermekekkel utazók számára feltétlenül érdemes megismerkedni a családi nyaralásokat kínáló csomagokkal.

A családi nyaralásokat kínáló ajánlatoknak a legtöbb esetben megvan a maga sajátossága, sok esetben kínálva valamiben különlegeset, olyat, amitől az egész családnak felejthetetlenebb lesz a nyaralása.

Gyerekbarát szállodák

Aki nyaralt már együtt gyerekekkel, az pontosan tudja, mekkora segítség a családnak, ha a szálloda, szálláshely rendelkezik olyan szolgáltatásokkal, amikkel a legkisebbek felhőtlen szórakozása is biztosítható, azon belül is korosztályokra lebontva. Hiszen más feltételek mellett utazik az, akinek még kisbabája van, és megint más egy iskolás korú gyermek preferenciája.

tengerpart, nyaralás, gyerek

Ha egy szálláshely családbarát, akkor már a szoba kialakítása, berendezése közben is figyelembe veszik azt, hogy a csöppségek vagy a már nagyobb lurkók elvárásai adott esetben teljesen mások, mint a felnőtteké.

Az ilyen szállások kialakítására jellemző, hogy akár több hetes nyaralás alatt is képesek izgalmas, az egész család kikapcsolódását szolgáló kialakítással, programokkal szolgálni. Ennek részei lehetnek a játszóterek, játszószobák, gyermekmedencék, csúszdaparkok, gyermekmenük, családi élménymedencék, műsorok, magyar nyelvű animátorok programjai.

Kimagasló kedvezmények

Általánosan jellemző, hogy jelentős kedvezményeket is elérhetünk, ha családdal, gyerekekkel utazunk nyaralni és családbarát szállást választunk. Léteznek állandó, szezonális és olyan kedvezmények, amelyek a gyermekek száma vagy életkora alapján vehetők igénybe.

Az Utazásszervező oldalán még az életkor szerinti felosztást is részletezzük, mert 12, 13, 14 vagy 15 év alatti gyermekek esetén más-más kedvezményt kínálnak az Utazásszervező iroda partnerei. Mint tapasztalhatod, a gyermekkedvezmény mértéke akár a 100 százalékot is elérheti!

Különösen gyermekekkel történő nyaralás közben lehet nagyon megnyugtató, ha a szállás orvosi ügyeletet is tud nyújtani, hiszen bármilyen életkorú gyermekkel előfordulhat, hogy pl. megrándul a bokája vagy elcsúszik a medence mellett. Ha az orvosi segítség ott van helyben, akkor percek alatt orvosolni tudják a problémát.

Kisebb és nagyobb gyermekek annak is tudnak nagyon örülni, ha a házi kedvenceik is velük utazhatnak. Az Utazásszervező oldalán ilyen lehetőségekkel ellátott szállást is találhatsz a családi nyaralások között.

Amennyiben te is gyermekes szülő/nagyszülő vagy, és a veletek utazó gyerkőc 10 éven felüli, bőven van kikapcsolódási lehetősége. Válogass kedvedre a különböző szűrési módozatok között, és ha kérdésed van, keresd az utazási irodát!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés