A kis konyháknak is nagy kedvencei – a konyhablokkok (x)

Egy konyha vitán felül központi szerepet tölt be a modern lakásokban. A konyhában pedig a konyhabútor az, ami meghatározza az enteriőrt, a funkcionalitást, és belépve azt érezzük, hogy az a lelke a helyiségnek.

A konyhablokk előnyei

Amennyiben a konyha berendezésének megtervezésekor konyhablokk mellett tesszük le a voksunkat, akkor a legjobb döntést hozzuk annak érdekében, hogy egységes, harmonikus, a lehető legjobb helykihasználású megoldás szolgálja kényelmünket.

Konyhablokkok esetében biztosak lehetünk benne, hogy a színek, a stílus összhangban lesznek. Nem találkozunk majd méretbeli hibákkal, mint ahogy a konyhában oda nem illő, zavaró részletekkel sem. A helykihasználást professzionális szintre emelhetjük, hiszen gyakorlatilag személyre szabott megoldások közül választhatunk. Így mindenből annyi és olyan formában lesz jelen a konyhában, amiből és amennyire szükségünk lesz.

Pénztárcánkat is jobban fogja kímélni egy készen kapható konyhablokk, szemben azzal a lehetőséggel, ha egy szakemberrel szeretnénk legyártatni az egyes darabokat.

gemini duo konyha

Minden a kezünk ügyében

A jól kiválasztott konyhablokk esetében a mikrohullámú sütő, a mosogatótálca, a szeméttároló, a páraelszívó, a hűtő, mosogatógép, a főzőlap vagy akár a világítás és minden egyes kiegészítő gép esztétikusan elhelyezhető, így mindig pontosan tudjuk, minek hol a helye, merre nyúljunk, amikor azonnal kell valami.

Már a használatbavétel előtt sok vesződségtől kímélhetjük meg magunkat, hiszen nem kell különböző helyről, eltérő szempontok alapján készült, esetleg színben, méretben nem teljesen összeegyeztethető komponenseket egy rendszerbe illesztenünk, ezenfelül még a konyhai gépek elhelyezésén sem kell töprengeni.

A szép külső, minőségi kialakítás ráadásul az egész konyhai tevékenységünkre rányomja pozitív hatását akár a hét minden napján. A Gemini-Duo webáruház konyhabútorai blokkokat is tartalmaznak, valamint konyhai garnitúrákat, egyéb konyhai kiegészítőket széles választékban.

A konyhablokkok típusai

A konyhablokk kialakítása lehet egyvonalas vagy sarokelemekkel bővített, annak megfelelően, hogy a beépítésre kijelölt hely mennyit enged meg, illetve teret ad a szabad variálhatóságnak.

Konyhablokk választásánál egyáltalán nem kell lemondanunk a személyre szabhatóság szabadságáról, egyrészt mert számtalan színű, kialakítású termék közül választhatunk, másrészt pedig a blokkon kívül szabadon választható elemekkel is szebbé, praktikusabbá tehetjük választásunkat. Formában összeállíthatók sima fali, L-alakú vagy U-alakú konyhablokkok is.

A személyre szabhatóságot növeli, hogy egyedileg kérhető, hogy a frontelemek és a korpusz, azaz a szekrényváz milyen színű legyen, így a nekünk legjobban tetsző összeállítás is kérhető.

A konyhablokkok lapra szerelve kerülnek átadásra, így összeállítás előtt helyigényük kedvező, könnyen szállíthatók. Bővebb információért fordulj a Gemini-Duo munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésre.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés