A városodban szeretnél párra lelni? (x)

Rengeteg fiatal felnőtt és középkorú ember küzd manapság a társkereséssel. A lehetőségek a pandémia óta jócskán beszűkültek, a baráti társaságon belül való egymásra találások jóval ritkábbak lettek, munkahelyeken jobb, ha érvényesül a házi nyúlra nem lövünk szabály. Így aztán nem marad más hátra, mint az online térben való ismerkedés.

Ennek persze a legnagyobb hátránya az, hogy ha egy országosan működő oldalon találtok egymásra, akkor akár az is lehet, hogy az ország két végéből írogattok majd egymásnak. Amivel persze első blikkre nincs is semmi baj, a szerelem legyőzi a távolságot. De az élet praktikus részeit sajnos a legritkább alkalmakkor képes áthidalni.

Ezért aztán érdemes megfogadni a CUPYDO Társkereső csapatának tanácsát, mely szerint a lakóhelyed szerint keress magadnak társat. Ha Kaposváron élsz, állítsd be, és keress olyan embereket, akik a városban vagy annak vonzáskörzetében élnek. Hogy miért? Mutatjuk!

szerelem, romantika, társkeresés

A halogatás a tett halála

Általános tapasztalat, hogy akik társkeresőn kezdenek el ismerkedni egymással, minél tovább maradnak az online térben, annál kisebb lesz az esélye annak, hogy személyesen is megismerkedjenek.

Míg néha akkor is nehéz összehozni egy találkozót, ha tizenöt percre laktok egymástól, képzeld el, mennyire nehézkes és körülményes megtenni ezt akkor, ha kétszáz kilométer választ el benneteket egymástól.

Rengeteg szervezés és persze nem utolsósorban költség terheli az egyik felet akkor is, ha amúgy a randi öt perc után kudarcba fullad. Mert azért sok ilyen van. Bármennyire is töltöd ki pontosan a profilodat, és igyekszel minél valósághűbb képekkel érzékeltetni, hogyan festesz, a kémia csak akkor derül ki, amikor szemtől szembe kerültök egymással.

Ki adja fel az életét?

Aztán persze megtörténhet az is, hogy a távolról érkező felek randija pazarul sikerül, miért is ne? Csakhogy akkor jön egy még komolyabb kérdés! Ki adja fel az addig felépített életét? Ki hagyja el a családját, a barátait, esetleg az előző kapcsolatból származó közösen nevelt gyerekeket? Ki mondjon fel a munkahelyén és induljon bele az ismeretlenbe, a bizonytalanba? Ki az, aki szívesen kiszolgáltatja magát egy frissen megismert embernek?

Ugye, hogy kemény kérdések ezek?

Éppen ezért találták ki a komoly társkereső oldalak, hogy meg tudd adni a városod, és csupán helyben keress! Régen, azaz az internet előtt sem volt ez másként, és őszintén, a legjobb, amit tehetsz, hogy elérhető távolságból keresel magadnak társat. Ha kaposvári vagy, akkor például a kaposvári társkeresőt érdemes megnézned.

Tudni kell jól választani!

A párkapcsolat, vagyis a sikeres párkapcsolat titka a jó választás. Ehhez azonban az is kell, hogy tudd, mik a fontos szempontok, miket kell figyelembe venni választáskor.

Ha mindezt tudatosan irányítod, sokkal nagyobb eséllyel találsz magadnak társat, méghozzá hosszú, boldog párkapcsolat céljából!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés