Neked is lehet okos az otthonod! (x)

Ma már lassan minden okos, amire lehet legyinteni is persze, de lehet azt is mondani, hogy szeretnénk élni a modern innovációk nyújtotta pozitív hatásokkal, s szívesen használjuk ki a környezetvédelem és a kényelem szempontjából ezek előnyeit.

Amennyiben te is az utóbbi csoportba tartozol, feltétlenül javasoljuk számodra, hogy tarts velünk ebben a cikkben, és ismerd meg közelebbről az okosotthonban rejlő lehetőségeket!

A valódi kényelemtől csak egy okosotthon rendszer választ el!

Ezt a rendszert pedig úgy hívják, hogy Nective Smarthome System! Belegondoltál már abba, hogy mennyi idődet, energiádat veszi el reggelente minden redőnyt felhúzni, aztán indulás előtt a napjárásnak megfelelően beállítani? Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lehet az optimális melegbe hazaérkezni munka után, anélkül, hogy egész nap pazarolnád az energiát, miközben megy a fűtés, és te nem is tartózkodsz otthon? Az ingatlanok mostantól jóval komfortosabbá, egyben pedig környezettudatosabbá is válhatnak az okosotthon rendszernek köszönhetően!

okos otthon

Mi mindent nyújt a Nective Smarthome System?

Először is a hozzá letölthető applikáció segítségével maximális mértékben automatizálhatod az egész ingatlan működését. Beleértve például a komplett hűtési és fűtési rendszert, a nyílászárókat, a redőnyöket, de még az autórámpa fűtését és a garázsajtót is. Természetesen csatlakozhat a sorba a média, az ingatlan védelmét szolgáló riasztó- és kamerarendszer, de akár a medence és a jakuzzi is.

Az okosotthon képes téged az ideális hőmérséklettel hazavárni, vagy akár felhúzni a redőnyöket reggel, s leereszteni azokat, hogy addig se melegedjen túl a lakás a nyári melegben, amíg te a munkádat vagy egyéb tennivalódat intézed. Pontosan ebben mutatkozik meg a környezettudatossága is, hiszen beállíthatod, hogy téged mindig optimális kényelem fogadjon, de ne pazaroljon energiát aközben, mialatt nem tartózkodsz otthon.

Mi mindent kínál az applikáció?

További költségektől mentesen használhatod, miközben belépést követően minden olyan rendszer elérhetővé válik számodra, amelyek az okosotthon részei. Nem lesz szükséged semmilyen extra informatikai tudásra, a program egyszerűen, gyakorlatilag bárki számára letölthető.

Természetesen a biztonság sem lehet kérdés egy ilyen rendszernél, ezért az applikáció is kizárólag számodra lesz elérhető. Bármilyen probléma vagy furcsaság esetén a rendszer azonnal értesítést fog küldeni neked, így rögtön reagálhatsz az eseményre. Legyen az például egy csőtörés vagy egy betörés, te tudni fogsz róla, így lehetőséged lesz a lehető legrövidebb időn belül intézkedni.

A Nective Smarthome System valóban képes optimalizálni az energiafogyasztásodat, miközben elképesztő kényelemmel tölti meg a mindennapjaidat. Ne habozz, kérj árajánlatot, s tedd szebbé az életed!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés