A muszlin takaró a kismama legjobb barátja (x)

A hagyományos textilpelenka az egyik legtöbbet használt termék az újszülött és a csecsemő körüli feladatoknál, népszerűségét pedig annak köszönheti, hogy sokoldalúan felhasználható. Azt gondolhatnánk, hogy nincs is vetélytársa, de csak addig, míg meg nem ismerjük a muszlin takarót!

A muszlin káprázatos anyag

A babyberry.hu kínálatának muszlin takarói egytől egyig kiváló minőségű textíliák, amelyek finom, lágy szövésűek és tapintásúak, amely kellemes érintést kínál mind a baba, mind a mama bőrének. Hiába olyan elképesztő a puhasága, emellett kifejezetten strapabíró, hosszú életű anyag, amely kiszolgálja igényeinket a kicsiről való gondoskodás feladataiban.

babatakaró

A tartósságát nagyrészt a rá jellemző vászonkötésnek köszönheti, amely során kis mintaelemű kötés, s ennek nyomán erős anyag születik, amely ellenáll az igénybevételnek, s nem okoz bosszúságot azzal, hogy könnyen összegyűrődik. Nagyon jó légáteresztő, ezért kiváló választás akár nyári takarónak is.

Számos pozitív tulajdonság egyetlen termékben

A muszlin anyag tehát tartós és ellenálló, jól viseli, ha a babák alaposan igénybe veszik. Ezért az anyák is szeretik, ha a pici a muszlin takaróját választja a szundizáshoz társnak. Nemcsak jól viseli a nyünyörgetést, de szerencsére könnyen tisztítható, mosógépben is 40 fokos hőmérsékleten mosható, ráadásul egyszerű pótolni is, ha elveszne egy játszótéri mókázás során.

Mivel nagyon puha, ezért kellemes érzés a bőrnek, akár meztelen babára is nyugodtan teríthetjük – például az orvosi vizsgálatra várva – így biztosak lehetünk abban, hogy csupa finomságba burkoljuk. A puhaság mellett a jó légáteresztés is olyan tulajdonság, amely sokoldalúvá, s persze tökéletes babatakaróvá teszi ezt az anyagot.

A muszlin takarót nagyon sokféleképpen használhatjuk

A betakargatás egyáltalán nem az egyetlen lehetőség, noha azt mostanra már biztosan jól látjuk, hogy ezen a téren remekül teljesít.

Nagy hasznát vesszük, ha a kicsit át szeretnénk pelenkázni, s nem szeretnénk egyszerűen a pelenkázóra fektetni. Ennek otthon lehet az az oka, hogy a kicsi bőre ne a hideg borítással, hanem a finom muszlinnal érintkezzen, a lakáson kívül azonban azért is hasznos, mert így megóvhatjuk a fertőzésektől, az akár láthatatlan szennyeződésektől is a babát.

A muszlin takaró telitalálat akkor is, ha lágy pólyát szeretnénk hajtogatni a kicsi megnyugtatására vagy elaltatásának megkönnyítésére. Altatás előtt pedig akár a fürdetés után a biztonságos megfogáshoz, s a nedvesség felitatásához is használhatjuk – persze nem ugyanazt a példányt – ezzel a módszerrel törölközőként is bevethetjük, akár a strandon vagy a wellnessfürdőben is.

Szopizás után tökéletes, ha meg kell büfiztetni a kicsit, de a fogacskák beindulásakor a nyál felitatásához, az első falatokkal való ismerkedéstől kezdve pedig a ruha megóvásához is segítségül hívhatjuk. A kicsi megszületésétől kezdve hosszan elkísérhet minket, míg gyermekünk cseperedik.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés