Tökéletesen védenek a simítózáras tasakok (x)

A műanyag zacskók, tasakok már a hatvanas évek óta velünk vannak. Számos helyzetben igazán jó és hasznos segítőink. Manapság persze sokat vitatkoznak arról, hogy a papír vagy a műanyag termékek használatával segítjük-e jobban, teszünk-e többet a környezetünk megóvása érdekében.

Mind a kettő ellen és mellett is szólnak érvek. Egy biztos, a praktikus simítózáras vagy villámzáras műanyag tasakok igazán költséghatékonyan használható termékek. Kitűnő példát jelentenek a műanyag körültekintő felhasználására.

Költséghatékony csomagolóanyag

A Relatív-A Kft. simítózáras tasakjai igazán könnyen és gyorsan lezárhatók és kinyithatók, remek és strapabíró csomagolóanyagok. Ezeket nagyon sokféle ipari területen lehet hatékonyan és igazán gazdaságosan alkalmazni. Nemcsak a környezeti terhelés csökkenthető e termékek többszöri felhasználásával, hanem a költségek is sokkal kedvezőbben alakulnak majd hosszabb távon. Nem kell minden egyes használat után kidobni a régi tasakot és új tasakot elővenni, így a készletek feltöltésére, azaz vásárlásokra és azok kifizetésére is ritkábban kell majd sort keríteni. Több pénz maradhat a kasszában.

zacskós keksz

Azonnal látható, hogy mit rejt a simítózáras tasak

A simítózáras tasakokban igazán sokféle fajtájú és formájú terméket lehet tárolni és szállítani is az ici-picitől kezdve a jó nagy termetűekig. Kaphatók ezekből a strapabíró csomagoló- és tárolóanyagokból különböző vastagságú és méretű darabok. Az úgynevezett kis sűrűségű (LDPE) polietilénből gyártják.

Könnyebb vagy nehezebb, illetve kisebb vagy nagyobb dolgok is beléjük rakhatók. Például a 90 mikron vastag simítózáras tasakok elbírnak nehezebb szerszámokat is. Nem csak a kereskedelmi láncoknál jön ez jól, ahol a termék a vásárlók számára a könnyen áttekinthetően, átlátszó de mégis védett csomagolásban felakasztva várja, hogy hazavigyék. Hanem egy raktárban is hatalmas időmegtakarítás, ha azonnal látni lehet, mi is van egy csomagban. Az átlátszó simítózáras tasakokban pedig ez remekül látszik.

Emellett pedig érdemes még szót ejteni arról, hogy nem csak a por és a kártevők ellen nyújt védelmet a műanyag tasak, hanem a nyirkosság ellen is óv.

Nagy méretválasztékban megvásárolható termék

Ma már beszerezhető nagyon sok méretű simítózáras tasak. A Relatív-A Kft. például kétféle, 50 és 90 mikron vastagságban forgalmazza ezeket a strapabíró csomagoló- és tárolóanyagokat, előbbi írható verzióban is elérhető náluk. Igazán imponáló a méretválaszték is: a legkisebb 40×60 mm, a legnagyobb pedig 400×500 mm. 

A simítózáras tasakok rendkívül hasznos és sokoldalúan felhasználható termékek, nem hiányozhatnak egyetlen csomagolással foglalkozó vállalkozás vagy kereskedelmi, raktározási cég polcairól sem. Gazdaságosan használhatók és a környezetet is óvjuk ezekkel, mert nem csak egy alkalommal lehet bennük tárolni és szállítani.

 (x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés