Mi mindenre használhatóak a gondozásmentes fém kerítéslécek? (x)

A hagyományos faanyagokat ma már egyre több területen cserélik le a modern, környezetbarát, időtálló alternatívákra – nincs ez másképp a kerítések esetében sem. Napjainkban egyre népszerűbbek lesznek a fahatású, ám valójában fémből készült gondozásmentes kerítéselemek.

Előnyük, hogy nem igényelnek karbantartást, ezáltal sokkal strapabíróbbak, mint az igazi falécek, sőt, akár több területen is kiválthatjuk velük őket.

Fahatású kerítés

Evidens, hogy ezeket a termékeket a legtöbben kerítés építéséhez vásárolják. A Nívó elemekből tökéletes fautánzatú kerítés építhető fel, ami a valódi fától eltérően nem igényel rendszeres felújítást, ugyanis nem korhad, nem repedezik, nem pergeti le a festéket.

fakerítés

Végre elfelejthetjük a 2-3 évenkénti fáradságos, hosszadalmas karbantartást, hisz az egész procedúra kimerül annyiban, hogy néha megtisztítjuk a léceket egy kis mosószeres vízzel.

A cég kétféle kerítéselemet árul, acél, illetve alumínium alapút. Mindkettő számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, emiatt nemcsak kerítésként lehet őket felhasználni, hanem egyéb célokra is alkalmasak.

Teraszkorlát

Egy családi ház sem lehet teljes terasz nélkül, ahol minden évszakban jólesik időzni. Tavasszal innen figyelhetjük a kerti növények virágba borulását és a természet újjáéledését, nyáron behúzódhatunk a perzselő napsugarak elől, ősszel gyönyörködhetünk az ezerszínű falevelekben, télen pedig a csodaszép hóesésben.

A terasz az a helyszín, ahol bár a szabad levegőn vagyunk, mégis megvéd az eső, sár és a tűző nap fénye elől. S hogy az összkép teljes legyen, érdemes korláttal körbekeríteni, amire szintén használhatjuk a gondozásmentes kerítéselemeket.

Válasszunk a kerítéssel egyforma színt, így még szebben mutat majd. Ha a teraszra lépcső vezet, ennek a korlátját is elkészíthetjük a fém elemekből.

Pergola

Ma már egyre több kertben található pergola, ami természetközelibb élményt nyújt, mint a házhoz kapcsolódó terasz, mégis komfortos pihenőhelyet biztosít. Árnyékot ad, berendezhetjük kényelmes kerti bútorokkal, befuttathatjuk növényekkel, így a kinti relaxálás első számú helyszíne lehet.

A burkoláshoz pedig falécek helyett válasszuk a fém kerítéselemeket, így a karbantartással itt sem lesz gond. A Nívó elemek rombusz formájuk miatt szorosan egymás mellé csúsztathatóak, így árnyékolásra is kiválóak.

Falburkolat

Ha szeretnénk a házunk külső falát valamilyen esztétikus burkolattal díszíteni, ám a kényessége miatt ódzkodunk az igazi fától, akkor ne is keresgéljünk tovább, a gondozásmentes lécek jelentik majd a legjobb alternatívát! Egyszerűen felszerelhetőek, időtállóak, esztétikusak… Kell ennél több?

Kukatároló

A szemeteskuka minden otthon fontos kelléke, ugyanakkor a jelenléte belerondíthat a szép kert összképébe. Ha nem akarjuk a ház mögé eldugni és minden héten előrehozni, majd visszavinni, akkor építsünk egy kukatárolót a kapu közelébe! A faléceket itt is helyettesíthetjük a fém kerítéselemekkel. Válasszunk a kerítéssel megegyező színt!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés